Hae tästä blogista

torstai 28. heinäkuuta 2011

Manninen Superstore avataan ensi maanantaina

















Manninen Superstore - kuntoilijan terveystavaratalo

Manninen Nutraceuticals Oy avaa 1.8. klo 11 täysin uusitun noutomyymälän, jota kutsutaan nimellä Manninen Superstore. Uusittu myymälä sijaitsee samoissa tiloissa kuin aiemminkin, mutta kyseinen tila tulee olemaan jatkossa pelkästään noutomyymälän käytössä. Näin ollen noutomyymälän pinta-ala suurin piirtein kaksinkertaistuu.

Ravintolisien ja erityisruokavaliovalmisteiden lisäksi Manninen Superstoren valikoimaan kuuluvat myös mm. rohdoslääkkeet, luomuelintarvikkeet, kuntoiluvarusteet sekä terveydenhuollon välineet ja tarvikkeet. Tarkoituksena oli rakentaa kattava tuotevalikoima, josta kuntoilijat, urheilijat ja laihduttajat löytyvät kaiken tarpeellisen terveytensä ja suorituskykynsä maksimoimiseen. Avajaispäivänä valikoimassamme on tulee olemaan noin tuhat tuotetta vitamiineista kylmäpakkauksiin, ja valikoimaa tullaan kasvattamaan kysynnän mukaan. Pääpaino on kuitenkin sellaisissa tuotteissa, jotka kiinnostavat erityisesti kuntoiluporukkaa. Meillä on siis tarkoitus toimia kuntoilijan ikiomana terveystavaratalona.

Manninen Superstoren valikoimaan kuuluvat mm. seuraavat tuotemerkit: Manninen Nutraceuticals, Vida, Easy Diet, Leader, Supreme Protein, Self Omninutrition, WNT, Mivitotal, MASS, Naturdiet, Via Naturale, Terveyskaista, Pharma Nord, Colon Clear, Solgar, Salus, SportLife, Disney, Friggs, Maxim, Ultimate Nutrition, Olimp, GNC, Midsona, Organic Food Bar, FinnMax, LP Support, Thermal Care, Vulkan ja Ice Power.

Avajaisviikolla Manninen Superstore on täynnä supertarjouksia. 


Tervetuloa tutustumaan!

Manninen Superstore
Hajottamotie 11
90620 OULU













Puh. 050 414 7457 tai 040 522 6763
Avoinna arkisin klo 11-18 ja lauantaisin 12-16.
Maksutavat: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, käteinen

PS. Noin 90 % Manninen Superstoren valikoimasta löytyy myös verkkokaupasta.

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Mannisen päivittäiset hintapommit


















Tästä päivästä lähtien postaamme blogiin joka arkipäivä yhden hintapommin eli ISOLLA alennuksella myytävän tuotteen. Hintapommeja postaillaan usein myös viikonloppuisin. Hintapommit valitaan sattumanvaraisesti tuotevalikoimastamme ja ne ovat voimassa kyseisen vuorokauden. Hintapommit ovat voimassa myös noutomyymälässä aukiolo-aikojen puitteissa eli siis arkisin klo 11-18 ja lauantaisin 12-16*. Hintapommit ilmoitetaan ainoastaan blogissa. Tarjoustuotteiden ostomäärää ei ole rajoitettu. Tuotteet menevät tarjoushinnoin yleensä reilusti alle sisäänostohinnan. Hintapommeilla ei ole edes tarkoitus tehdä myyntivoittoa, vaan pikemminkin kahmia uusia asiakkaita. (*6.8. alkaen)

PS. Postaan pikapuolin ensimmäisen jysäyksen. 

Lukijakyssä: MANIA! -valmisteen paakkuuntuminen ja "terästäminen"






















Tilasin MANIA!a ja testailtu on muutama kerta. Ihan hyvänmakuista on ja treenikin kulkee. Tuntuu vaan olevan paakkuuntunut purkkiin tosi tiukkaan, mittalusikka ei siihen pure vaan pitää veitsellä hakata aine takaisin hienojakoisemmaksi (kts. kuvat)

Olisin Anssilta halunnut kysellä että meneekö tuotteen hieno koostumus pilalle jos siihen lisää esim. leusiinia tai BCAA-jauhetta? Onko tuotteen sitruliinimalataattipitoisuus optimaalinen ja/tai onko mitään järkeä lisätä sitä vielä omasta purkista vielä muutama gramma? Isot pojat salilla kertoi että sitr.malataatti tehoaa paremmin 5-10g annoksina.. Ja mitä olet mieltä (mineraali)suolan käytöstä loaderissa / palkkarissa?


MANIA! -valmisteen sitrulliinimalaatilla on taipumusta paakuttaa jauhetta. Sama ongelma on nähtävissä kaikissa vastaavissa jenkkituotteissa. Kemialliseen koostumukseen paakkuntuminen ei vaikuta. MANIA! -valmisteeseen voi hyvin lisätä haaraketjuisia aminohappoja. Myös sitrulliinimalaatin määrää voi halutessaan nostaa kaksinkertaiseksi. Mineraalisuolaa voi laittaa palkkariin, jos suorituksen aikana on hikoiltu poikkeuksellisen runsaasti. Muutoin sille ei ole perusteita.

PS. MANIA! -valmisteen etiketissä on hieman epätarkka annosteluohje. 20 gramman annoksen saa tarkasti mitattua, kun ottaa KAKSI TASAISTA mittalusikallista. Kukkurallinen mittalusikka on vain n. 12-14 grammaa.

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Runsaasti uusia tuotteita


Mannisen tuotevalikoima turpoaa kuin pullataikina. Tänään saatiin mm. seuraavia tuotteita:

- Jack3d (alkuperäinen koostumus neljänä makuna.. Hanna pakotti ottamaan myyntiin!)

- MASS Super Gainer 4 kg  (kaikki makuvaihtoehdot)

- WNT Super Mass 2 kg (nyt taas myynnissä kolmena makuna)

- MASS DAA Xtreme 400 kapsel. (D-aspartiinihappo kapseleina)

- MASS Daily Multi 365 tabl. (edullinen ja riittoisa monivitamiini-mineraali)

- 6 Pack Bag -laukkuja (iso ja pieni; tsekkaa esittelyvideo)

PS. Uutuustuotteita lisäillään parasta aikaa verkkokauppaan

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Mannistalon nettiyhteys oli poikki

Kaivuri oli katkonut yrityksemme toimitiloihin menevän ADSL-kaapelin, joten nettiyhteys oli poikki reilun vuorokauden. Tästä syystä emme pystyneet eilen lainkaan käsittelemään tilauksia. Tänään yhteys rupesi toimimaan klo 15:00 ja osa sisällä olevista tilauksista ehti Itellan tämänpäiväiseen noutoon. Pahoittelemme viivästystä toimituksissa.

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Lukijakyssä: Avoimet työpaikat















Onko Mannisella tällä hetkellä avoimia työpaikkoja?

Ei ole juuri nyt työpaikkoja avoimena. Voit kuitenkin lähettää vapaamuotoisen työhakemuksen osoitteeseen anssi.manninen@gmail.com. Hakemukseen on hyvä liittää mukaan ansioluettelo, joka kertoo Sinusta kaiken oleellisen tiivistetysti; kuka olet ja mitä osaat. Henkilötietojesi lisäksi ansioluettelosta pitäisi käydä ilmi koulutuksesi, aikaisempi työkokemuksesi sekä kieli- ja ATK-taitosi.

IBAN-tilinumero

IBAN on lyhenne sanoista International Bank Account Number. IBAN-tilinumero on ollut käytössä ulkomaan maksuissa jo vuodesta 2001. Nyt IBAN-tilinumeroa siirrytään käyttämään asteittain myös kotimaan maksuliikenteessä. Osa verkkopankeista hyväksyy nykyisin ainoastaan IBAN-muotoisen tilinumeron. Itse tilinumero pysyy samana, vain esitysmuoto muuttuu hieman.

Manninen Nutraceuticals Oy:n tilinumero perinteisessä muodossa on  110730-663652 ja IBAN-muodossa FI 22 1107 3000 6636 52. Molemmat tilinumeromuodot on mainittu Manninen Nutraceuticals Oy:n laskuissa. IBAN on mainittuna pienellä eräpäivän alapuolella.

Myös verkkokaupan ennakkomaksutiedoissa ovat molemmat tiedot. Tilausvahvistusviestin lopussa on seuraavanlainen viesti:

Maksutapa:
------------------------------
------------------------
Ennakkomaksu

Ole hyvä ja käytä seuraavia tietoja maksaessasi laskun.
Postitamme tilauksesi maksusuorituksesi tilillemme kirjautumisen jälkeen.

Saaja: Manninen Nutraceuticals Oy
Pankki: Nordea Tilinumero: 110730-663652
IBAN: FI22 1107 3000 6636 52 BIC (SWIFT): MODULE_PAYMENT_TRANSFER_BANK_BIC
Viitenumero: 1161287931115

Olen lihavoinut viestistä sekä perinteisen että IBAN-muotoisen tilinumeron. 

Huom. Verkkokaupassa ainoana maksutapana on ennakkomaksu. Ennakkomaksu on siitä syystä ainoa maksutapa, että muut maksutavat (postiennakko, lasku jne.) lisäävät kustannuksia ja lopulta kuluttaja aina maksaa nämä lisäkustannukset - joko suoraan tai epäsuoraan. Lisäkustannukset on joko "piilotettu" tuotteiden hintaan tai ne lisätään suoraan loppusummaan. 

Manninen Superstoren aukioloajat


















Manninen Superstore
Hajottamotie 11
90620 OULU

Avoinna arkisin klo 11-18 ja lauantaisin 12-16 

Maksutavat: Visa, Visa Electron MasterCard, Maestro, käteinen

Ajo-ohjeet Superstoreen saat helposti Googlen karttasivustolta. Laita vain hakusanaksi "manninen nutraceuticals". Karttasivustolla yrityksen osoitteessa on vielä näkyvissä vanha postinumero 90550, mutta paikka on sama. Uusi postinumeromme on 90620. Karttasivustolla on myös kuva yrityksemme toimitiloista. Myymälään mennään sisään uloimmasta ovesta.

UUSITTU MYYMÄLÄ AVATAAN 1.8.

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Ansaitse ilmaistuotteita mainostamalla Manninen Superstoren avajaisia


















Heinäkuun loppuun on Facebook-kampanja käynnissä. Voit ansaita ILMAISIA tuotteita mainostamalla Manninen Superstoren avajaisia Facebook-seinälläsi. Homma toimii seuraavasti:

1. Lisää Anssi Manninen ja/tai Hanna Savolainen kaveriksi Facebookissa sekä liity Manninen Nutraceuticals -ryhmän jäseksi.

2. Postaa linkki tähän blogikirjoitukseen Facebook-seinällesi.

3. Postaa seinällesi vielä linkki Manninen Superstoren avajaiset -sivulle; http://www.facebook.com/event.php?eid=193976313986591

Laita kaikki postaukset kuvien kera niin pistävät paremmin silmään uutisvirrasta (kuva latautuu yleensä automaattisesti, kun postaat linkin seinälle). Kunhan olet mainokset postannut käymme asian tarkastamassa ja ilmaistuotteet on ansaittu!

Ilmaistuotteet ovat seuraavat:

1 purkki ThermoCut -valmistetta

tai

1 tuubi vapaavalintaista Friggs -poretablettia ja 3 vapaavalintaista proteiini- tai energiapatukkaa

tai

1 pakkaus Easy Control -valmistetta (30 kapsel.). 

Jos joku näistä ilmaisvaihtoehdoista ei kelpaa, voit ottaa myös MANIA! -valmisteen puoleen hintaan.

Facebook-postausten täytyy olla seinälläsi viimeistään 31.7. keskiyöllä. Ilmaistuotteet voit noutaa Manninen Superstoresta avajaisviikolla myymälän aukioloaikojen puitteissa (ark klo 11-18 ja la klo 12-16). Ilmaistuotteita ei toimiteta postitse, eikä niitä voi noutaa enää avajaisviikon jälkeen. 

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Mannisen urheilu- ja laihdutusravinnevalikoima saa vahvistusta Ruotsista













Saamme ensi viikolla ensimmäisen lastin Self Omninutrition -tuotteita. Tulossa on mm. seuraavanlaisia tuotteita:

- heraproteiini-isolaatti eksoottisempina makuina kuten päärynä-vanilja, persikka, cafelatte ja metsämarja

- maustettu heraproteiini-isolaatti, joka ei sisällä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita

- aminohappojauheita ja tehonlisääjiä

- kaksi 7-keto DHEA:ta sisältävää laihdutusvalmistetta

- massanlisääjiä ja palautusjuomavalmisteita

- asetyyli-L-karnitiini ja 30 mg kofeiinitabletit

torstai 14. heinäkuuta 2011

Ice Power -tuotteita myynnissä pikapuolin

 

 

 

 

Liikkujan kylmähoito Ice Power tuotteilla

Kylmähoitoa käytetään paljon akuuttien vammojen ensiapuna. Kylmähoito on myös hyvä lihashuollollinen toimenpide kovan harjoituksen tai kilpailun jälkeen. Sen kudoksia viilentävä vaikutus alentaa tulehdusprosessia ja nopeuttaa vammasta palautumista. Käytettyjä kylmähoitomenetelmiä ovat kylmä vesi, kylmäpakkaukset, kylmäspray, jää, lumi sekä kylmägeeli. 

Liikkujan Ice Power tuotteet

Ice Power geelin vaikutus perustuu geelin sisältämiin mentoliin ja eteerisiin öljyihin, jotka alentavat ihon pintalämpötilaa noin 7 astetta. Tällöin vältetään myös kylmäpakkausten ja jääpussien käytössä esiintyvä paleltumisriski. Ice Power geelin vaikutusta tehostaa kylmää välittävä mentolireseptori, joka kuuluu ihmisen ihon lämmönsäätely reseptoriryhmään. Tämän reseptorin kautta vaikutus kohdistuu myös syväkudoksiin rajoittaen vaurioaluetta. Veren ja kudosnesteiden valuminen kudoksiin vähenee, jolloin turvotuksen syntyminen on vähäisempää.

Ice Power geeli on lääkeaineeton hoitomuoto kivun lievityksen. Se on turvallinen pitkäaikaisessakin käytössä. Ice Power geeli sopii käytettäväksi vammatilanteissa kylmäpussin jälkeen pidentämään kylmävaikutusta, jolloin vammasta parantuminen nopeutuu.

Ice Power geeli toimii erinomaisesti myös palautumisen apuvälineenä rankan fyysisen rasituksen jälkeen, se rentouttaa lihaksia lisäämällä alueen aineenvaihduntaa sekä vähentämällä kipua. Kova rasitus ja vaillinainen palautuminen johtavat usein kudosten tulehduskierteeseen, joka voidaan ennaltaehkäistä kylmägeelin avulla. Mahdollisimman nopeasti fyysisen rasituksen jälkeen aloitettu Ice Power kylmägeelin käyttö auttaa tehokasta palautumista ja ehkäisee vammojen syntyä.

Ice Power Arthro Creme on ainutlaatuinen kylmävoide, joka on tarkoitettu kivuliaille ja oireileville nivelille. Tutun Ice Power kylmävaikutuksen lisäksi tehostavina ainesosina voiteessa on nivelten hyvinvoinnille tärkeitä ainesosia kuten glukosamiini, kondroitiini ja MSM. Ice Power Arthro Creme on nopeasti vaikuttava ja tutkitusti tehokas nivelvoide. Tutkimuksen mukaan Ice Power Arthro creme helpotti merkittävästi lievää ja kohtuullista kipua nivelten alueella sekä helpotti nivelten liikkuvuutta.
Ice Power Arthro Creme
  • Lievittämään kipua ja tulehdusta nivelissä
  • Vähentämään turvotusta nivelten alueella
Kylmävoide oireileville nivelille – tutkittua tehoa* Lue lisää

Ice Power Hot lämpögeeli lämmittää ja rentouttaa lihaksia sekä parantaa verenkiertoa. Tuote soveltuu ääreisverenkierron häiriöihin ja erilaisiin tulehduksettomiin kipu- sekä jännitystiloihin. Loistava apu urheilijoille ja kuntoilijoille lihasten alkulämmittelyn tueksi estämään revähdysten syntymistä.

PS. Lisäämme Ice Power -tuotteet verkkokauppaan tämän päivän aikana. Tuotteet löytyvät tuoteryhmästä Kylmä- ja lämpötuotteet

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

LP Support -urheilutuet myynnissä lähipäivinä



















Lämmittävät LP Support -polvi-, kyynär- ja rannetuet ovat myynnissä lähipäivinä. Nämä soveltuvat erinomaisesti mm. kovaan kuntosaliharjoitteluun. Useita kokoja.

Swedish Fitness Trading AB:n laiton määrähinnoittelu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lain mukaan sellaiset elinkeinonharjoittajien väliset sopimukset, elinkeinonharjoittajien yhteenliittymien päätökset sekä elinkeinonharjoittajien yhdenmukaistetut menettelytavat, joiden tarkoituksena on merkittävästi estää, rajoittaa tai vääristää kilpailua tai joista seuraa, että kilpailu merkittävästi estyy, rajoittuu tai vääristyy, ovat kiellettyjä. 

Kiellettyjä ovat erityisesti sellaiset sopimukset, päätökset ja menettelytavat joilla suoraan tai välillisesti vahvistetaan osto- tai myyntihintoja taikka muita kauppaehtoja. Määrähinnoittelulla tarkoitetaan tilannetta, jossa tavaroita toimittava jakeluporras määrää tuotteiden jälleenmyyjän noudattamaan tiettyä hintatasoa. Määrähintakiellon rikkomisesta on langetettu tuntuvia sakkoja.

Swedish Fitness Trading AB, joka markkinoi mm. Better Bodies -vaatemerkkiä, vaatii jälleenmyyjiään noudattamaan suositusvähittäishintaa. Kyseessä on oppikirjaesimerkki määrähinnoittelukiellon rikkomisesta. Pyysin Kilpailuvirastoa tutkimaan asiaa.

maanantai 11. heinäkuuta 2011

D-vitamiinilla osansa myös rintasyövässä

















Auringonvalosta saatava D-vitamiini saattaa vähentää naisten vaaraa sairastua rintasyöpään. Kanadalaistutkijoiden havainto tukee tutkimuksia, joissa ruoasta nautitun D-vitamiinin riittävyys on yhdistetty pienempään rintasyöpäriskiin.Tutkimukseen osallistui 3 100 naista, jotka sairastuivat rintasyöpään vuosina 2003–2004 sekä 3 500 tervettä verrokkia.

Kun naisia verrattiin toisiinsa sen perusteella, kuinka paljon he viettivät aikaa auringossa, runsas aurinkoaltistus liittyi selvästi pienempään rintasyöpäriskiin. Verrattuna alle 6 tuntia viikoittain auringossa viettäneisiin yli 21 tuntia aurinkoa viikoittain saaneiden sairastumisriski oli noin puolet pienempi. Yhteys havaittiin erityisesti teini-iässä ja yli 60-vuotiaana auringossa vietetyn ajan ja rintasyöpäriskin välillä. Muinakin ikäkausina auringonvalossa vietetty aika liittyi pienempään sairastumisriskiin, mutta yhteys oli selvästi heikompi. Parikymppisestä kuusikymppiseksi runsas aurinko liittyi vain 12–24 prosenttia vähäisempään riskiin. Yhteydet pysyivät ennallaan riippumatta ruokavaliosta, liikunnasta tai vaihdevuosista.

Tulokset julkaistiin American Journal of Epidemiology -lehdessä.

Lähde: Uutispalvelu Duodecim

Via Naturale -tuotteita myynnissä lähipäivinä

Melatoniini saatavilla nyt ilman reseptiä

















Melatoniini on nyt tilattavissa ilman reseptiä. Toimitukset alkavat huomenna. Tutustu tuotteeseen napsauttamalla tästä.

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Sininen uni palasi myyntiin













Apteekeissa on ihmetelty, miten Fimean myyntikieltoon laittamaa ja reseptilääkkeeksi luokiteltavaa melatoniinivalmistetta voidaan myydä edelleen elintarvikkeena.  

Fimea määräsi viime vuoden helmikuussa Terveyskaista Oy:tä poistamaan Sininen Uni -valmisteensa myynnistä. Fimean luokittelupäätöksen mukaan valmiste on lääke, eikä ravintolisä. Elintarvikkeena kaupattu valmiste sisälsi jopa tuplasti enemmän melatoniinia kuin EU:n alueella hyväksytty reseptivalmiste. 

Terveyskaista Oy valitti päätöksestä ja sen täytäntöönpanosta helmikuussa 2010 Helsingin hallinto-oikeuteen. Se ei ole vieläkään antanut päätöstä siitä, luokitellaanko valmiste lääkkeeksi vai ravintolisäksi.

Koska Fimean luokittelupäätös toimeenpantiin heti, on Sininen Uni -valmisteen myyminen laitonta. Tänä keväänä yritys toi kuitenkin saman tuotteen myyntiin uudella nimellä.

– Sininen Uni Jet Lag katsotaan lainsäädännössä eri valmisteeksi, vaikka se on koostumukseltaan identtinen. Aloitimme tuotteen luokittelun uudestaan tänä keväänä, sanoo yliproviisori Kristiina Pellas Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimeasta.

Tuotetta saa myydä täysin laillisesti niin kauan, kunnes Fimean luokittelupäätös on valmis ja se toimeenpannaan.

– Fimean käsityksen mukaan melatoniini on edelleen reseptillä toimitettava lääkevalmiste, mutta emme vielä tässä vaiheessa voi langettaa yritykselle minkäänlaista rangaistusta. Sen sijaan Elintarviketurvallisuusvirasto Evira voisi määrätä vaaralliseksi luokiteltavan tuotteen pois markkinoilta vaikka heti, Pellas sanoo.

Ylitarkastaja Annika Nurttila Evirasta kertoo, ettei tuotteen poistaminen markkinoilta ole yksinkertainen asia elintarvikeviranomaisellekaan. Sen olisi osoitettava, että melatoniinivalmisteen käyttö aiheuttaa terveysvaaran tai että valmistetta markkinoidaan selvästi kuluttajia harhaanjohtavasti.

Ennen toimenpiteisiin ryhtymistä Evira odottaakin Fimealta luokittelupäätöstä.

– Kun elintarvike, esimerkiksi ravintolisä, sisältää lääkeaineita, sen valvontaan liittyy hyvin haasteellisia rajapintakysymyksiä Eviran ja Fimean välillä, Nurttila myöntää.

Melatoniinitapauksen ja vastaavien ongelmien ratkaisemiseksi hän kaipaisi lainsäätäjiltä selkeyttä lääkelakiin.

– Viranomaisten pitäisi päästä helpommin ja tehokkaammin kiinni elintarvikkeisiin, joissa on lääkeainetta, jos on todennäköistä, että ne tullaan luokittelemaan lääkkeiksi. (EE)


Lähde: apteekkari.fi

A.M.:n kommentti: Otamme ko. melatoniinivalmistetta myytiin, jos sitä voi vielä ostaa tukkuna. Apteekkari-sivustolla mainitaan, että "Melatoniinivalmisteen yllättävä paluu on saanut kymmenet huolestuneet kansalaiset ja apteekit ottamaan yhteyttä Fimeaan." Uskallan väittää, että huolestuneita ovat olleet ainoastaan apteekkarit, sillä reseptillä myytävän melatoniinivalmisteen myyntivoitto on selvästi suurempi. 

Suuri kesäale - laaja valikoima tuotteita tarjoushinnoin


















Tutustu tarjouksiin napsauttamalla tästä. Tarjoukset ovat voimassa myös noutomyymälässä.

TIEDOTE: Manninen Superstore - kuntoilijan terveystavaratalo










Manninen Superstore - kuntoilijan terveystavaratalo

Manninen Nutraceuticals Oy avaa 1. päivä elokuuta täysin uusitun noutomyymälän, jota kutsutaan nimellä Manninen Superstore. Uusittu myymälä sijaitsee samoissa tiloissa kuin aiemminkin, mutta kyseinen tila tulee olemaan jatkossa pelkästään noutomyymälän käytössä. Näin ollen noutomyymälän pinta-ala suurin piirtein kaksinkertaistuu. Ravintolisien ja erityisruokavaliovalmistei​den lisäksi Manninen Superstoren valikoimaan kuuluvat myös rohdoslääkkeet, luomuelintarvikkeet, kuntoiluvarusteet sekä terveydenhuollon välineet ja tarvikkeet.

- Tarkoituksena on rakentaa kattava tuotevalikoima, josta kuntoilijat, urheilijat ja laihduttajat löytyvät kaiken tarpeellisen terveytensä ja suorituskykynsä maksimoimiseen, Manninen Nutraceuticals Oy:n toimitusjohtaja Anssi Manninen kertoo.

- Valikoimassamme tulee olemaan noin tuhat tuotetta vitamiineista kylmäpakkauksiin, ja valikoimaa tullaan kasvattamaan kysynnän mukaan. Pääpaino on kuitenkin sellaisissa tuotteissa, jotka kiinnostavat erityisesti kuntoiluporukkaa. Meillä on siis tarkoitus toimia kuntoilijan ikiomana terveystavaratalona. Manninen Superstore ei ole urheilukauppa tai apteekki, vaan jotain siltä väliltä, selventää Manninen.

Superstoren valikoimaan kuuluvat muun muassa seuraavat tuotemerkit: Manninen Nutraceuticals, Vida, Easy Diet, Leader, Supreme Protein, WNT, Mivitotal, Naturdiet, Pharma Nord, Colon Clear, Solgar, Salus, SportLife, Disney, Friggs, Maxim, Olimp, Midsona, Organic Food Bar, FinnMax, Thermal Care, Vulkan ja Ice Power.

Mannisen verkkokaupan tuotevalikoima on sama kuin Superstoren. Verkkokauppaan pääset osoitteesta
www.manninen.info

Manninen Nutraceuticals -tuoteperheen valmistus ja jakelu tulee jatkumaan normaaliin tapaan.

Manninen Superstore
Hajottamotie 11
90620 OULU

torstai 7. heinäkuuta 2011

TIEDOKSI MANIA! -VALMISTETTA OSTANEILLE














MANIA! -valmisteen etiketissä on hieman epätarkka annosteluohje. 20 gramman annoksen saa tarkasti mitattua, kun ottaa KAKSI TASAISTA mittalusikallista. Kukkurallinen mittalusikka on vain n. 12-14 grammaa.   

MANIA! -valmisteen sisältämä jauhe voi hieman paakkuuntua, sillä eräät tuotteen sisältämät ainesosat "imevät" ilmasta kostettu. Paakkuntuminen ei kuitenkaan vaikuta millään tavalla tuotteen kemialliseen koostumukseen. MANIA! -pakkauksessa on kosteudensitoja, mutta lämpimällä kesäsäällä ilman kosteus on suurempi.  Mainittakoon vielä lopuksi, että kosteudensitojaa ei saa syödä.   

Pharma Nord -tuotteita ruvetaan juuri lisäämään verkkokauppaan

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Suurostajan hypermarkkinat alkavat keskiyöllä!












Mannisen verkkokaupassa ja noutomyymälässä on suurostajan hypermarkkinat 7.7.-31.7.:

1. Jos ostat yli 250 eurolla, saat kaupan päälle täysin ILMAISEKSI yhden purkin MANIA! -valmistetta TAI yhden purkin banaani-toffee Protein Pudding -valmistetta. 

2. Jos ostat yli 350 eurolla, saat kaupan päälle täysin ILMAISEKSI yhden purkin MANIA! -valmistetta TAI yhden purkin banaani-toffee Protein Pudding -valmistetta JA yhden purkin Pharma D3 50 μg -valmistetta.

Mainitse tilauksen yhteydessä lisätietoja -kohdassa kumman ilmaistuotteen haluat kaupan päälle. Jos tilaat ensimmäistä kertaa, tutustu aluksi toimitusehtoihin. Siirry verkkokauppaan napsauttamalla tästä.

PS. Tarjous on voimassa myös noutomyymälässä.

MTV3.fi taikinoi kasaan vuoden uutisankan














Tänään varmistui se tosiasia, että MTV3.fi:n uutisia raapustelevat aivokuolleet gorillat. Sivustolta löytyy "uutinen" seuraavanlaisella otsikolla:

Brittitutkijat: Proteiinijuomat humpuukia – varo piilotettuja hormoneja

Jutussa väitetään, että "Brittitutkimuksen mukaan proteiinipitoiset urheilujuomat eivät todellisuudessa ole hyödyksi urheilusuoritukselle. Osa urheiluvalmisteista saattaa jopa sisältää piilotettuja ainesosia, kuten anabolisia hormoneja."

Kyseessä ei ollut tutkimus, vaan kahden brittitutkijan laatima katsausartikkeli, jossa selvitettiin, miten proteiinin lisääminen perinteisiin hiilihydraattipitoisiin urheilujuomiin vaikuttaa urheilusuoritukseen, kun niitä nautitaan kuormituksen aikana. Tutkimustulokset ovat ristiriitaisia, osassa tutkimuksista proteiinilisä on parantanut urheilujuoman suorituskykyä parantavaa vaikutusta, kun taas osassa vaikutukset ovat olleet samanlaisia. Yhdessäkään tutkimuksessa proteiinin lisäämisellä urheilujuomaan ei ole ollut haitallisia vaikutuksia paitsi, jos MTV.fi:n gorillat lukevat vähentyneen lihaskatabolian- ja arkuuden haittavaikutukseksi.

Uutisjutussa mainittu tutkija on julkaissut vuonna 2010 Sports Medicine -tiedelehdessä vastaavanlaisen katsausartikkeli. Artikkelissa todetaan, että "Some studies have reported improved physical performance with ingestion of carbohydrate-protein mixtures, both during exercise and during recovery prior to a subsequent exercise test. While not all of the evidence supports these ergogenic benefits, there is clearly the potential for improved performance under certain conditions, e.g. if the additional protein increases the energy content of a supplement and/or the carbohydrate fraction is ingested at below the recommended rate."  Johtopäätökset eroavat siis "hieman" siitä, mitä MTV3.fi:n gorillat olivat raapustelleet.  

MTV3.fi:n uutisessa mainitaan, että "Aiempi analyysi paljasti, että noin 10-20 prosenttia urheiluvalmisteista sisältää anabolisia hormoneja kuten testosteronia ja nadrolonia , joita ei ole merkitty ainesosaluetteloon." Tätä raporttia ei ole julkaistu tieteellisessä aikakaus-lehdessä, mutta se on luettavissa netissä. Yksikään näistä kiellettyjä aineita sisältäneistä tuotteista ei ollut hiilihydraati- tai proteiini-hiilihydraattijuoma. Toisin sanoen, sillä ei ollut mitää tekemistä ko. aiheen kanssa.

Mutta kuten tunnettua, "Bad News is Good News". MTV3.fi:n sivuston toinen uutinen onkin otsikoitu seuraavasti: Tutkimustulos yllättää: Viinilasillinen päivässä onkin syöpäriski!

Yhteenvetona voidaan todeta, että MTV3.fi on täyttä humpuukia.

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Manninen Superstore










Manninen Nutraceuticals Oy avaa 1. päivä elokuuta täysin uusitun noutomyymälän, jota kutsutaan nimellä Manninen Superstore. Uusittu myymälä sijaitsee samoissa tiloissa kuin aiemminkin, mutta kyseinen tila tulee olemaan jatkossa pelkästään noutomyymälän käytössä. Näin ollen noutomyymälän pinta-ala suurinpiirtein kaksinkertaistuu. 

Manninen Superstoren valikoimaan kuuluvat mm. seuraavat tuotemerkit: Manninen Nutraceuticals, Vida, Easy Diet, Leader, Supreme Protein, WNT, Mivitotal, Naturdiet, Pharma Nord, Colon Clear, Solgar, Salus, SportLife, Disney, Friggs, Maxim, Olimp, Midsona, Organic Food Bar, FinnMax ja Thermal Care.

Ravintolisien ja erityisruokavaliovalmisteiden lisäksi Manninen Superstoren valikoimaan kuuluvat myös rohdoslääkkeet sekä terveydenhuollon välineet ja tarvikkeet.

Avajaisviikolla eli elokuun ensimmäisellä viikolla Manninen Superstoressa on runsaasti supertarjouksia, ilmaisnäytteitä ja muuta mukavaa. Asiantuntevat myyjämme auttavat Sinua löytämään itsellesi juuri sopivat tuotteet.


PS. Myös verkkokaupan tuotevalikoima kasvaa koko ajan. 

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Kaikki Leader-juomat nyt myynnissä














Kaikki Leaderin valmisjuomat ovat nyt myynnissä Mannisen noutomyymälässä: Recovery, Protein 40, Carnitine 3200, HC Adrenalin jne. Myynnissä ovat myös Maximin valmisjuomat sekä Twister.  

Kaikki valmisjuomat ovat supertarjouksessa heinäkuun ajan.

Udon öljyt nyt myynnissä

Udon öljyt ovat nyt myynnissä Manninen Nutraceuticals Oy:n noutomyymälässä. Alla maahantuojayhtiön toimittamaa tuoteinfomaatiota.

DHA Öljy
  • Erinomainen öljy kasvissyöjille, joilla usein puutoksia pitkäketjuisista omega-3 rasvahapoista
  • DHA on peräisin levästä (Schizochytrium sp.) - ei kalasta
  • Hyväksi sydämen terveydelle
  • Tukee kognitiivisia toimintoja
  • Tukee silmien terveyttä
  • Puhdistamatonta DHA:ta - ei heksaania
  • Käyttö 1 rkl tai enemmän / pvä
3-6-9 Oil Blend
  • Ehkäpä maailman laadukkain yksittäinen öljysekoitus (raaka-aineet: kylmäpuristettu pellavaöljy, auringonkukkaöljy, seesaminsiemenöljy, kookosöljy, helokkiöljy, soijalesitiini, riisin alkio- ja kuoriöljy, kauran alkio- ja kuoriöljy, hapettumisenestoaine: geenimuuntelematon tokoferoli (E-vitamiini).
  • Erinomainen suhde omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja.

- Udo Erasmus on “Rasvaraamatun”: Fats That Heal, Fats That Kill, kirjoittaja ja yksi maailman arvostetuimmista rasvatutkijoista.
  • Säilytetään jääkaapissa myös avaamattomana. Käytettävä n. 8 viikon aikana avaamisesta. Avaamaton pullo voidaan pakastaa säilyvyyden pidentämiseksi kahdella vuodella pakastamispäivämäärästä (rasvat kutistuvat viileässä, joten pullo säilyy ehjänä). 
  • Sisältää runsaasti lesitiiniä (ei-GMO), joka on tärkeä ravinne solukalvojen rakentumiseen
  • Sisältää 65mg kasvisteroleja/rkl
Miksi Udon öljyt ovat niin laadukkaita?
Raaka-aineiden laadun lisäksi, tuotantomenetelmät, pakkaaminen ja säilyttäminen on otettu huomioon viimeistä piirtoa myöten. Valmistusprosessi tapahtuu kokonaan alle 50 asteessa ja vielä tärkeämpänä, suojassa valolta ja hapelta. Udon öljyje perusidea pohjautuu omega 3 ja omega 6-rasvahappojen epätasapainotilojen korjaamiseen. 1850-lukuun verrattuna syömme 1/6 omega 3-rasvahappojen määrästä. Omega 6-rasvahappojen kulutus taas on tuplaantunut.
Paljonko voi käyttää?
Haastavissa tapauksissa (Syöpä, AIDS, nivelreuma jne.) jopa 10 rkl/pvä.
Käyttö on hyvä aloittaa varovasti 1-2 rkl/pvä. Ylläpitoannostus 1-5 rkl/pvä. 
Moni huomaa vaikutukset varsinkin ihon ja hiusten kunnossa nopeasti.
Huom! Älä käytä Udon öljyjä koskaan käristämiseen tai paistamiseen!