Hae tästä blogista

tiistai 31. toukokuuta 2011

Hienosäätöä Protein Pudding -valmisteen käyttöohjeisiin



















Protein Pudding -valmisteen alkuperäisessä käyttöohjeessa suosittelemme sekoittamaan yhden kukkurallisen mittalusikan jauhetta noin desilitraan kevyt- tai täysmaitoa. Kukkarallinen on varsin subjektiivinen käsite. Lisäksi uusimmassa tuotantoerässä on eri mallinen mittalusikka, johon laittaa helpolla enemmän jauhetta kuin alkuperäiseen mitta-lusikkaan. Testatuksen ja asiakaspalautteen pohjalta olemme päätyneet suosittelemaan seuraavanlaista sekoitussuhdetta: tasainen mittalusikka sekoitetaan n. 1,1 desilitraan maitoa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen saanut parhaat puddingit laittamalla yhden mitallisen 1,5dl täysmaitoa.

Anssi Manninen kirjoitti...

Makuasiaoista on toki vaikea kiistellä, mutta pääsääntöisesti kuluttajat ovat olleet sitä mieltä, että alkuperäinen sekoitussuhde oli hieman liian tuhti. Toki tämä riippuu siitä kuinka kauan vanukkaan antaa hyytelöityä. Pienen testailun jälkeen oma "optimaalinen" sekoitussuhde löytyy helposti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos puddingin vatkaa koneella niin siitä tulee moussea, joka on erittäin hyvää sekin. Kannattaa kokeilla.