Hae tästä blogista

keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Mannisimperiumiin yritetty hyökätä
















Eräs sotkamolainen ravinnekauppias on viime aikoina harjoitellut pään lyömistä seinään (kuvainnollisesti). Hän on nimittäin yrittänyt tunkeutua Mannisimperiumiin ilman kulkulupaa. Ensin hän teki eräästä Mannisblogin kirjoituksesta tutkintapyynnön. Hänen kunniaansa oli muka loukattu. Syyttäjänvirasto heitti kuitenkin kaverin niska-perseotteella pihalle (kuvainnollisesti). Jutulle ei siis ollut mitään perusteita.

Sen jälkeen hän palkkasi jonkun sotkamolaisen perintähäiskän vetämään Manninen Nutraceuticals Oy:n käräjille. Toisin kuin meidän lakimiehellä, perintähäiskällä ei ole minkäänlaisia oikeustieteellisiä kredentiaaleja - ja sen kyllä huomaa. Hän yrittää epätoivoisesti periä Aminopörssin "saatavia" (yhteismainos), vaikka Aminopörssi on ensin jättänyt Manninen Nutraceuticals Oy:lle laskun maksamatta. Nämä kyseiset sotkishemmot ei selvästikään ole mitään sherlokkeja. Alla lyhyt lainaus käräjäoikeudelle jätetystä vastineesta:

"Kantaja (Aminopörssi/Ari Tervo) on jättänyt Manninen Nutraceuticals Oy:lle maksamatta laskun, jonka päivämäärä oli 22.5. 2008, eräpäivä 5.6. 2008 ja loppusumma 213,00 euroa (Liite 1). Manninen Nutraceuticals Oy on toimittanut ko. laskussa mainitut tuotteet 23.5. 2008 osoitteeseen Urheilukatu 8, 88600 Sotkamo. Itella Oyj:n edustaja on noutanut ko. lähetyksen Manninen Nutraceuticals Oy:n varastolta, osoitteesta Liusketie 5, 90630 Oulu. Lähetyksen sisällä on ollut lasku (Liite 1). Itella Oyj:n edustaja on myös allekirjoittanut pakettikortin päällimmäisen osan (joka jää lähettäjälle) noudon yhteydessä. Tarvittaessa pyydämme Itella Oyj:tä antamaan kirjallisen todistuksen lähetyksen noudosta ja toimituksesta. Kaikkien Itella Oyj:n toimittamien lähetysten kulku on tarkkaan taltioitu Itella Oyj:n tietokantaan.

Kantajan maksamatta jättämää laskua on karhuttu useita kertoja sekä sähköpostilla että puhelimitse, mutta Kantaja ei omien sanojensa mukaan ”muista” ko. tilausta ja lähetystä. Niinpä olemme ”muistinvirkistykseksi” oheistaneet kopion Ari Tervon 22.5 2008 sähköpostilla lähettämästä tilauksesta (Liite 2). Lisäksi olemme oheistaneet lähettämämme tilauksen vahvistuksen (Liite 3). Olemme lähettäneet kopiot näistä sähköpostiviesteistä myös Ari Tervolle hänen sähköpostiosoitteeseensa ari.tervo@dnainternet.net. Mitään vastausta häneltä ei koskaan tullut
."

Mannisblogi tulee seuraamaan "suorana" tapahtumien kulkua.

Lue myös:
Toinen ilmoitus ravintolisien totuudenvastaisesta markkinoinnista

Ei kommentteja: