Hae tästä blogista

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Ilkka Mursu Mannistalliin

Teksti: Ilkka Mursu

Olen siis Ilkka Mursu, 33 v, oululainen kuntosaliyrittäjä. Perheeseeni kuuluu poikani Vertti sekä avovaimo Tuija ja hänen Vivia tytär. Aloitin sali treenin noin 15 vuotiaana ja parin vuoden päästä siitä kävin ensimmäiset voimanostokisat, sarja oli -67,5kg ja yhteistulos muistaakseni huikea 480 kg! Toistaiseksi viimeisin voimanostokisani oli vuoden 2008 syksyllä ja silloin tein -100 kilon sarjaan 1026 kg.

Vuosien varrella aina joskus kävi mielessä kehonrakennuskisatkin, mutta tavoitteet oli kuitenkin voimailupuolella ja sitä jatkettiin siihen asti että polvet eivät enää kestäneet kovia kyykkyjä. Kilpailu on aina ollut se minkä takia on jaksanut treenata niinpä jotain oli keksittävä.... Loppuvuodesta 2009 otin tavoitteeksi kehonrakennuksen noviisien SM-kisat ja ensimmäiseksi otin yhteyttä nykyiseen valmentajaani Marko Savolaiseen. Yhteistyö aloitettiin Tammikuussa 2010 ja siitä asti on ollut yhtä juhlaa!

Tässä vaiheessa kisoihin on aikaa n. 7 viikkoa, dietti on edennyt suunnitelmien mukaan ja jopa lievää kehitystä on havaittavissa. ;) Hankalimmat ajat ovat vielä tietysti edessä mutta luotan täysin saamiini ohjeisiin ja ei voi kun kiittää Markoa siitä kuinka ammattimaisesti hän on oman osuutensa hoitanut. Kiitos myös Manniselle, jonka lisäravinteet ovat olleet osana ruokavaliota. Tällä hetkellä minulla on käytössä mm. HydroISO, BetaPure, OsmoPure, CMPure ja GLNPure.

Eipä tässä muuta kuin hyviä reenejä ja syksyllä nähään!

Ei kommentteja: