Hae tästä blogista

maanantai 24. tammikuuta 2011

Käyttäjäpalautetta Protein Pudding -valmisteesta


Nämä kommentit on poimittu netistä ja ne koskevat molempia Protein Pudding -makuja. Kommentit on julkaistu sanasta sanaan alkuperäisessä muodossaan.

"On hyvää. Ei se nyt tietenkään oikealle suklaavanukkaalle vedä vertoja, mutta kun ottaa huomioon että ravintoarvot on liki samat kuin Ehrmannin maitorahkassa, niin kyseessä on kyllä herkku."

"Itse tänään nappasin purkin kotio City Sportista, ku oli tarjouksessa ja kaikkea, ja tykkään kyllä tosi kovasti! Lemmikkikissan mielipide sen sijaan on, että saan edelleen pitäytyä maitorahkassa iltapalana. Syö mieluummin sen jämät. Mutta suosittelen kyllä!"

"On IHANAA!!"

"Puddingin tämän hetkiset maut toimii! Suklaa on hyvä mutta jää ehkä aavistuksen jauhoinen fiilis. Just korkkasin myös vaniljan ja sehän olikin erittäin positiivinen yllätys, yleensä en juuri välitä vaniljan mausta mutta tämä on tosi luonnollisen makuinen, ei yhtään liiän imelä. Koostumus myös parempi kuin suklaassa eikä yhtään jauhoinen"

"Jep, ensimmäisen annoksen syötyäni ei oikein säväyttänyt, mutta jo toinen annos oli todella herkkua ja nyt olen ihan koukussa tohon. Ajattelin laittaa myös suklaanmakuisen tilaukseen."

"ON hyvää!! Tilatkaa kimpassa niin säästyy postimaksut. Mulla menee iltapalana."

"Hyvää on kun mikä! Varsinkin vanilja + muutama pähkinä päälle."

"Pakko heittää omakin inputti kun tuli tota vanilla protein puddingia tilailtua. Oli erittäin positiivinen yllätys, sehän on oikeasti hyvää ! Suosittelen kyl lämpimästi kelle tahansa."

"Olen lueskellut netistä kehuja Mannisen Protein Pudding -tuotteesta. Kuulostaahan tuo houkuttelevalta, alhaiset kalorit, paljon proteiinia ja suklaavanukkaan maku, ei paha! Epäileväisenä vaan en ole ihan ottanut noita mainospuheita todesta. Paula puolestaan päätti jo aikaa sitten hankkivansa tuota puddingia.
Viime viikolla kun oltiin kaupungilla, poikettiin samalla Fit4You:ssa (ainahan siellä pitää käydä kun ohi kulkee...) Itse keskityin ihailemaan Eckon uusia paitoja (sairaan siistejä!) kun yhtäkkiä kuulin takaani outoa hihkuntaa, Paula oli löytänyt hyllystä himoitsemaansa Protein Puddingia :) Pönttö lähti siis mukaan ja illalla testiin.
Jauhoa sekoitetaan shakerissa maitoon ja annetaan hyytyä jääkaapissa pari tuntia (mitä pidempään sen parempaa...), jonka jälkeen vanukas on valmis nautittavaksi. Paula sekoitteli innoissaan noita heti jääkaapin puolilleen.
Pääsinhän minäkin yhden vanukkaan maistamaan...ja tuomio: aikas hyvää! Ei mitenkään äklömakeaa, ennemminkin tumman suklaista. Koostumuksen odotin olevan kiinteämpää, en tiedä miksi, sillä niinhän nuo oikeat suklaavanukkaatkin ovat melko juoksevaa tavaraa. Ja ne ravintoarvot: Kevytmaitoon tehtynä kaloreita on annoksessa 133 kcal ja proteiinia 21,2 g (vertailuarvoina esim. Ehrmannin rahka, jossa kaloreita 142,5 kcal ja proteiinia 24,5 g) Vanukkaassa oli siis ravintoravotkin kohdillaan! Kyllähän tuota mieluummin iltaisella kiskoisi kuin Ehrmannia... taidan silti pysyttäytyä Ehrmannissa, on paljon enemmän HC:ta vetää iltaisin rahka paljaaltaan kuin suklaavanukasta... Tosin saatan silloin tällöin salaa tuollaisen syödä." 

"Oulusta tuli tänään Joulun odotetuin paketti:) Testasin molemmat Protein Puddingit ja täytyy todeta, että maku on molemmissa aivan uskomattoman hyvä!!"

"Nämä on kyllä namia! Just herkuttelin vaniljapuddingin mangopiltin kanssa. Eipä voi paljon parempaa olla."

"Bonaa tai marjoja kyytipojaksi.. NAM! Hyvä tuote dieetille jos makeannälkä yllättää."

"Ite oon syöny tota suklaanmakuista protein puddingia. Oli ihan sika hyvää. Seuraavaks kun tulee tarjoukseen 3 kpl kahden hinnalla niin pistän kyl heti tilaukseen."

 "Valmisteen ulkonäkö heteromiehen silmiin epäilyttävä, mutta hyvän makuistahan tuo oli ja ravintoarvot viimeisen päälle kohdillaan."

"Tulee myös pirun hyvää kun laitaa puolet vaniljaa ja puolet suklaata!! Matala pakasterasia on havaittu sekoittamiseen hyväksi, maito ja jauhe rasiaan, kansi kiinni kunnolla ja muutama tehokas heilautus ja eiku jääkaapiin tekeytymään! Ja Maidoista vielä, sininen hyvä, mutta punainen PARAS, pehmentää vanukkaan makua."

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vanilja pudding rules! :-) Banaani/marja + pähkinä on hyvä lisä - toimiva välipala. Makutoiveina tulevaisuudessa: kookos, mustikka

Joanna kirjoitti...

Arvasinkin, etytä käyttäjäkokemus päätyy tänne. Kiitos huipusta tuotteesta, mää syön monesti iltarahkan tilalla.

Kissankin mielipide on muuttumaton: Ei hyvä :P Mutta pääasia, että emäntä tykkää. :)

Anssi Manninen kirjoitti...

Tärkeintä, että emännälle kelpaa :-)

Lasse kirjoitti...

Onko Puddingeista tulossa tarjouksia esim. myymälässä? Vai joutuuko maksamaan sen 34.90€/kg vaikka ostaisi useammankin (3-5) purkillisen?

Anssi Manninen kirjoitti...

Noutomyymälässä on sellainen puddingtarjous, että jos ottaa väh. 1 prk kumpaakin makua niin hinta on vain 30e/prk.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on HUIPPUTUOTE painonhallintaan!

Anonyymi kirjoitti...

Sain onneksi emännän käyttämään tuotetta ja hyvin pysyy "oikea" herkuttelu loitolla kun lapio suuhun proteiinipitoista vanukasta.

Anssi Manninen kirjoitti...

Myös lihavuuden käypä hoito -suosituksessa korostetaa riittävän proteiinin saannin tärkeyttä.. proteiini tunnetusti helpottaa ruokavalion noudattamista ja edistää laihtumista, koska proteiini pitää hyvin yllä kylläisyyden tunnetta, säästää lihaskudosta ja energiankulutusta

Anssi Manninen kirjoitti...

Piti lukea "lisää energiankulutusta".

Unknown kirjoitti...

Suklaapuddingista tulee tosi hyvä kun laittaa kevyt maitoa ja vatkaa sähkövatkaimella niin kauan että se vähän valkenee ja tulee tosi kuohkeaksi... ja sit vaan jääkaappien pariksi tunniksi laseihin ja jos vihti laittaa kelmun päälle nii avot... eikä oo yhtää jauhoista :p

Anonyymi kirjoitti...

Pudding on ihan kuningastuote!

Risto kirjoitti...

Suklaapudding on hyvä tuote! Mietin tässä vain että voikohan tuota protein puddingia käyttää ruuanvalmistukseen ja siis lämmittää uunissa? Olisi hienoa tehdä jonkinlainen proteiini mudcake tai muu suklaaherkku hyvillä ravintoarvoilla käyttäen puddingia :)

Anssi Manninen kirjoitti...

Siihen käyttöön soveltuu paremmin suklaanmakuinen Whey Ovedrive 2.

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostaa tuo lemmikkikissan mielipide ;-)

Onko maku suklaa vai vanilja?

Omani nimittäin syö tavis vaniljavanukasta kanssani, että miten on? Menisin tuo vanilja alas emännällä, kissa vierastanee makeutusainetta? Tai sitten suklaata ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Minun on pakko laittaa enemmän maitoa kun se 1dl, muuten se on jähmeetä ja vaikeasti nieltävää. kokeilin myös laittaa uuniin 225 astetta noin 10min vanilija vanukasta, ja hyvää tuli :)

Anonyymi kirjoitti...

Ostaisin, jos se olisi makeutettu stevialla. En viitsi tunkea itseeni mitään epäterveellisiä makeutusaineita.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tahtoo noihin kookoksen makua niin eikö niitä voi sekoittaa kookosmaitoon?