Hae tästä blogista

tiistai 21. joulukuuta 2010

ProBody 6/2010 nyt lehtipisteissä


Vuoden 2010 viimeinen ProBody eli numero 6/2010 postitettiin tilaajille viime keskiviikkona 15.12. Toivotaan, että se ehtii kaikille perille hyvissä ajoin ennen joulua.

Lehdessä on jälleen paljon uutta ja mielenkiintoista asiaa harjoittelusta ja ravinnosta. Aiheina ovat muun muassa Timo Haikaraisen tuloksia tuottava käsitreeni, Jonas Nivalan German Volyme Training ja Markku Tikan tehokas palautuminen  harjoituksista. Sami Eskelin ja Katarina Tunturi treenauttavat halukkaita taas monipuolisesti ja Juuso Reinikainen käsittelee viime aikoina runsaasti esillä ollutta rasva-aihetta artikkelissaan Rasvasodasta rasvarauhaan. Anssi Manninen puolestaan valottaa myös hyvin ajankohtaisen D-vitamiinin saloja.

Henkilökuvissa ovat tällä kertaa Venäjän kehonrakennusmestari Sergei Zebald ja suomalaisen fitness-urheilun tähtiin lukeutuva Kati Raatikainen. Mukana on myös runsaasti lyhyitä juttuja, uutisia ja kolumneja.

ProBodyn vuosi on ollut kaikin puolin mainio, siitä suuri kiitos teille, hyvät lukijat, ja lehden ilmoitusasiakkaille. Haluan kiittää myös kaikkia lehden hienoja kirjoittajia, olen etuoikeutettu, kun minulla on niin rautaista porukkaa apunani. Kun vielä lehden valokuvauksesta vastaa Mike Sirén upeilla kuvillaan, taitto sujuu loistavasti Hans Eiskosen käsissä ja painatus hoituu hienosti SP-Painossa Nurmijärvellä, en voi olla muuta kuin tyytyväinen.

Hienoa joulun aikaa teille kaikille!

Jouni Virtamo
ProBody

Ei kommentteja: