Hae tästä blogista

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Verkkokauppa avataan lähipäivinä

Manninen Nutraceuticals Oy avaa oman verkkokaupan lähipäivinä. Verkkokaupan tuotevalikoimasta tulet löytämään markkinoiden parhaimmat ravintolisät ja erityisruokavaliovalmisteet. Tuotevalikoima tulee olemaan suhteellisen kapea, sillä hömppätuotteita valikoimaan ei hyväksytä. Tuotteen käytölle pitää siis löytyä tieteellinen rationaalisuus. Toimitamme rahtivapaasti ja tarjoamme kaikkiin tilauksiin 14 päivän maksuajan. Lisäksi panostamme tieteellisiin tutkimuksiin perustuvaan tuoteinformaatioon. Tähän ketjuun voit postailla ehdotuksia tuotevalikoimaan lisättävistä tuotteista.

Tulemme ilmoittamaan verkkokaupan avautumisesta Sports Nutrition News -postituslistalla. Lähetämme listalaisille myös alennuskupongin, jonka koodi syötetään tilausjärjestelmään tilauksen yhteydessä. Voit liittyy postituslistalle Manninen Nutraceuticals Oy:n kotisivuilla.

16 kommenttia:

Mikael kirjoitti...

Ainakin joku suunnitteilla olleen Oatpuren tyylinen tuote olisi itselleni mieleinen, mikäli tällaista olisi mahdollista saada verkkokauppaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tauriini, omega-3, vitamiini- ja monivitamiinivalmisteet, sinkki, magnesium ja zma-yhdistelmät, vihreä tee ja kofeiini.

Anssi Manninen kirjoitti...

Yritän katsella Oat-tuotetta jostain.. omega-3:sta, monivitamiineja/mineraaleja ja vihreää teetä on ainakin tulossa. Magnesiumia tod.näköisesti tulossa erillisenä tuotteena, mutta sinkistä ei vielä varmuutta.

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä onko missään verkkokaupassa mahdollista tilata pieniä sample-kokoisia tuotteita, mutta mielelläni maksaisin euron pari sellaisesta, kuin parin kilon tonkasta palkkaria joka ei itselleni sovi. En tiedä miten moisen toteutuksen laita on, mutta eiköhän normikirjeeseen mahdu pari annosta?

Anonyymi kirjoitti...

Normikirjekuoreen emme ainakaan voi näytteitä pakata, sillä ne eivät ole elintarvikekäyttöön hyväksytty. Sen sijaan minigrip pussit soveltuisivat.. mietitään asiaa.

Anssi M.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, onko tietoa, avataanko nettikauppa jo tämän viikon puolella?

Anonyymi kirjoitti...

Menee väkisinkin ensi viikkoon. Blogitarjouksia voit hyödyntää vielä muutaman päivän.

Anssi M.

Anonyymi kirjoitti...

Jokin maitoproteiinijauho(kaseiini)
suursäkissä.
Ehkä jokin estroblokkeri, adt juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Arginiini etyyli esteri,ja sitrulliini malaatti jauheena,näistähän ei oo muutako hyvää palautetta maailmalta,eikä saa suomesta mistään,siis jauheena..

Anonyymi kirjoitti...

e-epa,benfotiamiini,sinkkipikolinaatti.

Anonyymi kirjoitti...

Suomesta ei saa paljon mitään hyvässä muodossa olevia aineita jauheena,hyvä jos kapseleinakaan. Edellä mainittuihin voisin lisätä mm. krea-alkalin,alcarin,nacin,ja glutamiinin asetyyli ja esteri muodossa.
Hintakohan se on mikä tulee vastaan,eli pitäishän se olla kohtalaisen edullistakin.. no pitänee tyytyä tilaileen uk.sta..

Anonyymi kirjoitti...

Etyyliesteriaminohappoja tuskin on tulossa verkkokauppaan, sillä niiden käyttöä tavallisten aminohappojen sijaan on vaikea perustella. Omien tuotteiden lisäksi verkkokaupan järjestelmään on vasta taltioitu muutama tuote; monivitamiini-mineerali, monipuolinen rasvahappovalmiste, ZMA jne.

Anonyymi kirjoitti...

Siis tuo edellinen oli minun kommentti.
Anssi M.

Anonyymi kirjoitti...

Onkos tuosta verkkokaupan avaamisesta vielä mitään tietoa? Olisin kyllä kiinnostunut tilaamaan tuotteita vaikka postiennakolla, mutta sähköposti-ennakkomaksu-säätäminen ei kiinnosta...

Anonyymi kirjoitti...

Verkkokauppa avataan lähiaikoina.. sinne olisi tarkoitus tulla 14 pv maksuaika. Nekin paprut pitäisi täytellä, sillä luoton takaa eräs rahoitusfirma, mutta aika on melko kortilla tällä hetkellä. Ilmoitamme Sports Nutrition News -listalla kunhan kauppa aukeaa. Odotellessa voit hyödyntää blogitarjouksia; ei siinä paljon säätämistä ole mukana, laitat vain mulle mailin tuotteista + ennakkomaksun firman tille niin paketti lähtee matkalle.
AM

Anonyymi kirjoitti...

Postiennakolla voit tilata meidän tuotteita esim. seur. kaupoista:
www.mega-ravinne.com
www.mass.fi

AM