Hae tästä blogista

perjantai 31. joulukuuta 2010

Mari Päkkilän vuodenvaihteen tervehdys :-)


















Hei!

Se olisi vuosi sitten lopuillaan ja haluankin kiittää teitä Hanna ja Anssi: Manninen Nutraceuticals -lisäravinnetuesta ja yhteistyöstä tämän huippuhienon lajin parissa! Halaukset halusta auttaa minua, joka merkkaa paljon ja vie eteenpäin. Olen saanut laatutuotteet treenin ja hyvinvoinnin tueksi omiin yksilöllisiin tarpeisiin sekä hyviä ystäviä :)..kiitos siitä! Ensi vuodelle mieli ja tavoitteet ovat jo kirkkaina, mutta niistä lisää ensi vuoden puolella..niin ja miten on.. saako nyt uutena vuotena olla vähän laiskuri ja ahmatti niin jaksaa ensi vuoden kiltisti =) ?!..hmm...

Upeinta Blingaavaa Uutta Vuotta Kaikille!! -Mari

torstai 30. joulukuuta 2010

Vuosi 2010 pikapuolin paketissa












Vuosi 2010 vetelee siis viimeisiään. Vielä huomenna voit hyödyntää noutomyymälän 2+1 tarjousta. Myymälä on huomenna avoinna klo 14-18. Ajo-ohjeet löytyvät täältä.

Manninen Nutraceuticals Oy:n liikevaihto tulee tänä vuonna olemaan hieman yli 300 000 euroa. Ensi vuonna vaihtoa on tarkoitus tehdä n. 600 000 eurolla. Manninen Nutraceuticals Oy sai tänä vuonna myös ensimmäisen luottoluokituksensa. Luokitus on AA eli erittäin hyvän luottokelpoisuuden taso.

Uusia tuotteita lanseerataan myös ensi vuonna runsaasti. Blogista löydät jatkossakin viimeisimmät uutiset. Nyt pitää jatkaa inventaariohommia. Palataan asialle ensi vuonna. Railakasta vuodenvaihdetta!

tiistai 28. joulukuuta 2010

Noutomyymälän inventaariotyhjennys












Manninen Nutraceuticals Oy:n noutomyymälässä (Hajottamotie 11, Oulu) alkaa tänään inventaariotyhjennys: ota kolme samaa tuotetta ja maksat vain kahdesta! Toisin sanoen 2+1 -tarjous. Maustettujen tuotteiden kohdalla voit ottaa myös eri makuja ja saat silti kolmannen ilmaiseksi. Inventaariotyhjennys loppuu 31.12. klo 18.

HUOM. Noutomyymälän aukioloajat ovat poikkeukselliset viikolla 52. Katso lisäinfoa täältä.

maanantai 27. joulukuuta 2010

Noutomyymälän aukioloajat viikolla 52

  Ma: 14-18
Ti: 14-16
Ke: suljettu
To: 14-16
Pe: 14-18
 Verkkokaupan toimitukset viikolla 52 normaalisti. 

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Hyvää Joulua!













Mannisblogi siirtyy nyt muutaman päivän joulutauolle. Ja noutomyymälä on siis huomenna suljettu. Verkkokaupassa voit luonnollisesti tehdä tilauksia myös joululomien aikaan. Lähetykset postitetaan heti ensimmäisenä joulun jälkeisenä arkipäivänä.

Hyvää Joulua!

tiistai 21. joulukuuta 2010

ProBody 6/2010 nyt lehtipisteissä






















Vuoden 2010 viimeinen ProBody eli numero 6/2010 postitettiin tilaajille viime keskiviikkona 15.12. Toivotaan, että se ehtii kaikille perille hyvissä ajoin ennen joulua.

Lehdessä on jälleen paljon uutta ja mielenkiintoista asiaa harjoittelusta ja ravinnosta. Aiheina ovat muun muassa Timo Haikaraisen tuloksia tuottava käsitreeni, Jonas Nivalan German Volyme Training ja Markku Tikan tehokas palautuminen  harjoituksista. Sami Eskelin ja Katarina Tunturi treenauttavat halukkaita taas monipuolisesti ja Juuso Reinikainen käsittelee viime aikoina runsaasti esillä ollutta rasva-aihetta artikkelissaan Rasvasodasta rasvarauhaan. Anssi Manninen puolestaan valottaa myös hyvin ajankohtaisen D-vitamiinin saloja.

Henkilökuvissa ovat tällä kertaa Venäjän kehonrakennusmestari Sergei Zebald ja suomalaisen fitness-urheilun tähtiin lukeutuva Kati Raatikainen. Mukana on myös runsaasti lyhyitä juttuja, uutisia ja kolumneja.

ProBodyn vuosi on ollut kaikin puolin mainio, siitä suuri kiitos teille, hyvät lukijat, ja lehden ilmoitusasiakkaille. Haluan kiittää myös kaikkia lehden hienoja kirjoittajia, olen etuoikeutettu, kun minulla on niin rautaista porukkaa apunani. Kun vielä lehden valokuvauksesta vastaa Mike Sirén upeilla kuvillaan, taitto sujuu loistavasti Hans Eiskosen käsissä ja painatus hoituu hienosti SP-Painossa Nurmijärvellä, en voi olla muuta kuin tyytyväinen.

Hienoa joulun aikaa teille kaikille!

Jouni Virtamo
ProBody

Noutomyymälä suljettu 23.12.















Jos haluat käydä ostamassa ravinteita noutomyymälästämme, tee visiitti tänään tai huomenna. Noutomyymälä on 23. päivä suljettu. Aloitamme tänään inventaario-tyhjennyksen ja "jämätuotteita" lähtee ulos superedullisesti. Ajo-ohjeet noutomyymälään löytyvät täältä.

torstai 16. joulukuuta 2010

Euroopan edullisin kreatiini!
















Uusi jättierä kreatiinimonohydraattia saapuu varastolle maanantaina. Laitoimme kahden kilon jättipurkin myyntiin superedulliseen hintaan! Vilkaise hinta napsauttamalla tästä.

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

tiistai 7. joulukuuta 2010

Tulossa tammikuussa.. toffee-banaani Protein Pudding

Mikan matka SM-kisoihin - Back in Business

















Teksti: Mika Haapalainen

No 2 kk meni ennen kuin uskaltauduin  salille mennä ensimmäisen kerran ja aika pelokkain mielin. Onko kaikki rapissut pois? Ainakin olo salille mennessä sellainen. Pikalukkovyön asetukset puristi ikävästi. Paita roikkui päällä hartioista. Meininki vaikutti alkulämmintä ottaessa sisilialaiselta spagetilta matkalla mafioson suuhun. Ensimmäinen ja toinen ja kolmaskin treeni meni enemmän ja vähemmän tunnustellessa vartaloa. Aika helpolla ottikin siipeensä. Ei niinkään lihaksien osalta vaan pallea ja hengitys yleensäkin olivat sitä mieltä että palmut ja riippukeinu eikä rautaa ja telineitä. Toinen viikko antoi jo ilonaiheita. Ratinat ja paukkeet lisääntyivät sarjojen pidentyessä ja painojen noustessa. Nyt alkaa jo lihas kasvaan ja auts, kipeneen. Penkkikin oli suotuisa ja hyvän lämmittelyn jälkeen 120kg x 2 ja niin ettei tuntunu pahalta eikä kaarella. Juhuu olo kuin voittajalla. Enää noin 50 kiloa lisää ja ollaan lähtöpisteessä. Lepo teki kuitenkin hyvää koska hauis ei ole näinkään lyhyen muistin omaavana koskaan tuntunut näin vastanottavaiselta. Joulukuusta olisi lekurin mukaan lupa ottaa kovaa pienemmällä riskillä, niinpä sitten uusia kuulumisia kuinka se rauta taipuu, vai taipuuko mies. 
 
Näinkin ikävältä kuin sen on manannut niin maaliskuun SM-kisat saattavat olla menetetty tältä osin, mutta koskaan ei voi minun kohdallani sitä varmaksi sanoa. Ei ainakaan missä ennätysjahdissa. Joulukuun loppua kohti suunnittelin ensimmäistä paitatreeniä ja jos painot tulee alas sen verta hyvin että SM-karsintaraja menee rikki jossain välissä niin kisataan ja koitetaan päästä mittelöimään SM-tittelistä. Painosarja tosin luultavasti on jotain ihan muuta kuin alkuperäisissä suunnitelmissa. Jos se pysys 82,5 kg niin olisi ihan kiva. 90 kg sarjaa saan haaveilla vain menestyksestä. Nyt kovenevaa treeniä 5 kertaa viikkoon ja tankkausta hurjasti. Ensiviikolla sitten taas Mannisen talliin tankkaan tyhjentyneitä varastoja. Etusijalla olisi Urasibolia hakea lisää. Tiedä vaikka jotain heräteostoksiakin tarttuisi kassiin :) Jotkut joulupenkkarit pitää metsästää rawina täältä läheltä niin saisi kisainspiksen takaisin. Ehdotuksia voi laittaa.

Tämä juttu on kirjoitettu jo 18.11., mutta unohdin sen lisätä blogiini.