Hae tästä blogista

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Coming soon.. DMAA+

Yksi annos (6 kapselia) sisältää:
Geraniumuute 100 mg, josta 1,3-dimetyyliamylamiinia 30 mg
Kofeiini 200 mg
Tauriini 1000 mg
Tyrosiini 2000 mg

Pakkauskoko: 180 kapselia (30 annosta)

VAROITUS: Tuote ei sovellu dopingtestattaville urheilijoille, sillä WADA on vastikään lisännyt 1,3-dimetyyliamylamiinin kiellettyjen aineiden listalle sen piristävien ominaisuuksien vuoksi.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi tämä aine on kielletty urheilussa , ja silti sitä saa vain myydä vapaasti , se on sitten sama kärähdätkö tästä vai jostain paljon paljon kovemmasta kamasta , miksei niitä sitten laiteta tällä tavoin lisäravinteisiin terveisin huipulle tähtäävä ja ihmettelen vain tätä asiaa.

Lasse kirjoitti...

Onko käyttö kiellettyä ainoastaan kilpailun yhteydessä (vrt. efedriini) vai käykö käry myös harjoituskaudella?

Anssi Manninen kirjoitti...

"Miksi tämä aine on kielletty urheilussa , ja silti sitä saa vain myydä vapaasti"

WADA on YKSITYINEN järjestö eli heidän kielloilla ei ole mitään vaikutusta minkään yhdisteen myyntiin. Myös kofeiini oli aiemmin WADA:n kiellettyjen aineiden listalla, mutta eihän tämä vaikuttanut millään tavalla kofeiinin lailliseen statukseen.

Anssi Manninen kirjoitti...

"Onko käyttö kiellettyä ainoastaan kilpailun yhteydessä (vrt. efedriini) vai käykö käry myös harjoituskaudella?"

En ole tästä täysin varma. Pitää tarkastaa asia.

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärtääkseni koskee kilpailuissa testattavia urheilijoita.

Anssi Manninen kirjoitti...

Näin minäkin olen ymmärtänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Pyydän anteeksi ansilta ensimmäistä kirjoitustani , hermostuin vähän liian äkkiä koska perus jambat voi näitä vedellä yllin kyllin , eikä käy mitää eikä ne koskaa pääsekkää mihinkää huipulle urheilussa , ja ne ketkä oikeesti reenaa sen 14 x viikossa ja pistää oikeesti lyhyen elämänsä peliin nii pitää olla iha super tarkka kaikissa näissä , mutta pahoittelen , vaikutat todella fiksulta ja pätevältä ja mukavalta kaverilta olen lukenu paljon blogiasi ja se on todella hyvä. terveisin huipulle tähtäävä

Joel kirjoitti...

Loistavaa. Kerrankin tulossa hyvä piriste treeniin ilman kreatiinia, beeta-alaniinia, hiilaria yms. täytteenä kuten monissa muissa vastaavissa. Toivottavasti hinta pysyy myös tätämyöden sopivana ;)

PS: Mikähänlainen mahtaa olla erään toisen lafkan vastaavasta boosterista löytyvän "älylääke" vinposetiinin toimivuus? Mitä googlettelin, niin taitaa jonninverran piristää ja lisätä pumppia, joten ihan mielenkiintoiselta (mutta vähän arvelluttavalta...) kuulostava aine sekin.

Lasse kirjoitti...

Erittäin vähän asiaa sivuten, onko Thermocutista mahdollisesti tulossa DMAA:lla boostattu tehokkaampi versio? Maailmalla näyttää DMAA:n käyttö lisääntyneen noissa rasvanpolttajissa(kin).

Anssi Manninen kirjoitti...

Ei ole tulossa.