Hae tästä blogista

sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Lukijakyssä: Urasibol ja ruoan tarve














Edit 7.6.: Kommentti kyssän esittäjältä:

Kysymykseni pääsi näköjään lukijakyssäriksi. Kappas. No, olen päätellyt että Urasibolin annostukseni on tainnut olla liian korkea. Se sanomasi "puoli teelusikallista" taitaa sittenkin olla liikaa (tai siten teelusikkani on liian iso). MuTuni sanoo että se kasvattaa kroppani kalorin- ja proteiinintarvetta niin voimakkaasti etten kykene vastaamaan siihen syömällä riittävästi, ja seurauksena on ärtymystä ja uupumusta. Syödä pitäisi mieluummin tiheästi kuin suuria annoksia kerralla, sillä liian suuri ruokamäärä kerrallaan ei taas imeydy saati sula oikein, mistä on seurannut vain vatsavaivoja.

Toisaalta painokin on noussut kohisten ilman että se näyttäisi ainakaan peilin perusteella olevan läskiä tahi nestettä, joten ainakin aine tuntuu toimivan. :)

Olisi kuitenkin hyvä jos saisi jonkun konkreettisemman ohjenuoran annostukselle, sillä noita grammamääriä on käytännössä hankala mitata.

Olen myös pohtinut olisiko ilta paras aika ottaa se annos, ja samassa yhteydessä nauttia tuhti illallinen.


Lukijakyssä:

Urasibolia nyt jonkin aikaa käyttäneenä olen huomannut yhden ilmiön, josta voi olla vaikea vedellä suoria johtopäätöksiä, mutta tuntuu siltä että kiitos kuuluu Urasibolille.

Viime aikoina nimittäin on alkanut olla koko ajan uupunut olo. Aivan kuin olisi jatkuva ylikunto. Pitää syödä aivan käsittämättömiä määriä ruokaa jotta olo pysyy hyvänä, ja painoni on noussut 3-4 kiloa viimeisen parin viikon aikana. Harrastamani liikunnan määrä ei ole olennaisesti noussut, mutta pitkään jumittanut penkkitulos on lähtenyt jälleen kohoamaan.

Voisiko tämä kaikki olla Urasibolin syytä / ansiota, vaiko jotain ihan muuta? Millaista palautetta muilta on tullut?


Vaikea sanoa. Tuotteesta ei ole vielä tullut kovan paljoa palautetta. Lähinnä voimatason kohoamista ja lihasarkuuden väheytymistä on raportoitu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, milloinkas se on paras aika ottaa Urasibol?

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaisin, että ennen ja jälk. harjoittelun.
AM

Anonyymi kirjoitti...

Annostuksella...?

Anonyymi kirjoitti...

2 x 0,5 g per vrk.
AM