Hae tästä blogista

torstai 23. kesäkuuta 2011

Lihavuustutkija Kirsi Pietiläinen ruvennut sekoilemaan (positiivisessa mielessä)

Lääkäri-ravitsemustieteilijä Kirsi Pietiläinen HUS:n Lihavuustutkimusyksiköstä on ruvennut "sekoilemaan" oikein olan takaa. Hän on nimittäin ruvennut suosittelemaan vähähiilihydraattista ruokavaliota lihavuuden hoidossa. Kyllä, luitte ihan oikein: SUOMALAINEN TUTKIJA SUOSITTELEE VÄHÄHIILIHYDRAATTISTA RUOKAVALIOTA. Eikö PK-projektien luvatussa maassa enää kukaan pysy ruodussa?! Pekka Puska kääntyisi haudassa, jos olisi jo kuollut. Viime viikolla järjestettin Helsingissä pohjoismaisten ravitsemusterapeuttien kokous, Nordiska Dietistdagarna (NND). Siellä Kirsi piti esityksen vähähiilihydraattisen ruokavalion puolesta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laivat kääntyvät hitaasti... mutta hyvä, että kuitenkin kääntyvät.

atronii kirjoitti...

Olen nähnyt kaupoissa karppaajille sopivia ruokia, mutta ne eivät ole minun juttuni. Ähkyn merkityksen tunnen kyllä, mutta joulunakaan en tapaa syödä öisin.

Anonyymi kirjoitti...

No nyt Kirsi Pietiläine on palannut ruotuun ;) http://www.keventajat.fi/hyvinvointi/terveys/karppauksesta-tuli-rasvausta sekä Apu -lehdessä samansuuntaista...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt pietiläinen kulkee heikoilla jäillä.Lääkäripivien esitelmässään hän kertoo, että painoindeksi 25 tarkoittaa n. 10 kilon ylipainoa. Vielä hälyyttävämpää on, että hän hehkuttaa erään markkinoille tulevan lääkkeen puolesta. Kysymyksessä on kahdesta lääkeaineesta koostuva pilleri, jonka lääkeaineita on käytetty alkoholistien ja tupakoitsijoiden vieroitushoidossa sekä masennuksen hoidossa. Kysymyksessä on keskushermostoon vaikuttavat lääkeaineet ,joiden sivuvaikutuksina on todettu mm. psyykkisiä häiriöitä unnettomuutta ja itsemurha-ajatuksia. Lisäksi Hengenvaarallisia yhteisvaikutuksia eräiden muiden lääkkeiden kanssa. Tällaista lääkettä ei pitäisi lainkaan päästää markkinoille, koska resurssit eivät riitä käytön asianmukaiseen seurantaan.