Hae tästä blogista

perjantai 3. lokakuuta 2008

EnergyTube tuoteinfo

EnergyTube -energiaporetabletti on tulossa markkinoille tässä kuussa. Poretabletteja "taotaan" juuri tanskalaisessa lääketehtaassa. EnergyTube maistuu ihan siltä kuuluisalta itävaltaiselta energiajuomalta (sokeriton versio). EnergyTube:n pääasialliset vaikuttavat aineet ovat kofeiini ja tauriini. Näiden yhdisteiden vaikutuksia mentaaliseen ja fyysiseen suorituskykyyn on tutkittu paljon. EnergyTube sisältää minimaalisesti kaloreita, joten se soveltuu erinomaisesti nautittavaksi myös ennen paastotilassa suoritettavaa aamulenkkiä. Alla tarkka tuoteinfo.

EnergyTube
The Ultimate Energy Booster

Ravintolisä/Kosttillskott

Energiaporetabletti/Energibrustablett

20 poretablettia/brustabletter

Korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml valmista juomaa).

Korkeintaan kolme tablettia päivässä.

Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille.


Ravintosisältö keskimäärin Per tabletti
Näringsvärde Per tablett

Energiaa / Energi 30 kJ / 7,5 kcal
Proteiinia / Protein 0,5 g
Hiilihydraatteja / Kolhydrater 0,5 g
Rasvaa / Fett 0 g
B6-vitamiinia / B6-vitamin 0,66 mg (33 %)
B12-vitamiinia / B12-vitamin 0,33 mcg (33 %)
Pantoteenihappo / pantotensyra 2 mg (33 %)
Niasiini / niasin 6 mg (33 %)
Inositoli / inositol 20 mg (#)
Tauriini / taurin 400 mg (#)
Kofeiini / koffein 64 mg (#)

% = % vuorokautisen saannin vertailuarvosta / jämförelsevärdet för det dagliga intaget.

# = vuorokautisen saannin vertailuarvoa ei ole määritelty / inget jämförelsevärde för det dagliga intaget har fastställts.

Annostus: 1 - 3 tablettia vrk:ssa. Lisää tabletti n. 200 millilitraan vettä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Dosering: 1-3 tabletter dagligen. Blanda en tablet i ca. 200 ml vatten. Den rekommenderade dosen får ej överskridas.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. EnergyTube säilytetään huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Viimeinen käyttöpäivä on merkitty pakkaukseen. EnergyTube skall förvaras i rumstemperatur oåtkomliga för barn. Sista användningsdatum står på förpackningen. Valmistetta ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Preparatet får inte användas under graviditet eller amning

Älä käytä tuotetta jos sinulla on joku sydänsairaus, kohonnut verenpaine, aivoverenkiertohäiriö, kilpirauhasen liika- tai vajaatoiminta, virtsaamisvaikeuksia, mahahaava tai sairaaloisesti ylipainoa. Älä käytä tuotetta, jos kärsit unettomuudesta, ahdistuksesta tai hermostuneisuudesta. Käyttäessäsi tätä tuotetta vähennä selvästi muiden kofeiinipitoisten tuotteiden, kuten kahvin, teen ja energiajuomien, käyttöä. Tätä tuotetta ei saa käyttää yhdessä alkoholin kanssa. Jos tuotteen käyttö aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten päänsärkyä, sydämentykytystä tai unettomuutta, lopeta käyttö välittömästi ja ota yhteyttä lääkäriisi sekä tuotteen markkinoijaan tuotepalautuksen sopimiseksi. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuotetta ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon, parantamiseen, ehkäisyyn tai diagnosointiin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko laittaa sen apuaineet vielä - niistä kun tulee monelle kokeilijoille yllätyksiä ihan liian myöhään. Esimerkiksi inuliinia moni ei tiedä varoa ylimääräisenä hiilarina. Ja onpa monissa poretableteissa natriumlauryylisulfaattia, jonka takia moni saa "yllätten" sisäisen verenvuodon ja joutuu suoraan ensiapuun:-(

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole noita aineita EnergyTubessa.
AM

Anonyymi kirjoitti...

Ainesosat: vedetön sitruunahappo, natriumvetykarbonaatti, glukoosi, tauriini, luontaisen kaltaiset makuaineet, vedetön kofeiini, makeutusaine (aspartaami), inositoli, väriaine (karamelli), makeutusaine (natriumsakkariini), vitamiinit (niasiini, pantoteenihappo, B6, B12). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

AM