Hae tästä blogista

sunnuntai 3. toukokuuta 2009

CMPure FAQ

















Mitä CMPure sisältää ja millaisessa pakkauksessa sitä myydään?

CMPure sisältää 100-prosenttisen puhdasta, lääkelaatuista kreatiinimonohydraattia jauheena. Sekä raaka-aineen valmistaja että lopputuotteen markkinoija laboratorioanalysoi jokaisen tuotantoerän parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Tuote ei sisällä lainkaan muita ainesosia. CMPure:a myydään 1 ja 2 kg:n muovipurkeissa.

Mitä kreatiinimonohydraatti tekee?

Kreatiinimonohydraatti nostaa tehokkaasti lihassolujen kreatiinifosfaattipitoisuutta. Kreatiinifosfaatti toimii lihasten "supernopeana" energialähteenä, joten sen pitoisuuden nousu johtaa parantuneeseen fyysiseen suorituskykyyn, erityisesti räjähtävää voimaa hyödyntävissä urheilusuorituksissa. Kreatiini lisää myös solunsisäisen nesteen määrää, mikä stimuloi proteiinisynteesiä (anaboliaa) ja vähentää proteiinien hajoamista (kataboliaa).

Kuinka paljon CMPure:a pitää ottaa päivässä?

CMPure:a voidaan käyttää esimerkiksi seuraavasti:
- 5 grammaa aamupalan yhteydessä
- 5 grammaa noin 30 minuuttia ennen harjoittelua proteiini-hiilihydraatti -juomaan sekoitettuna
- 5 grammaa heti harjoittelun jälkeen proteiini-hiilihydraatti -juomaan sekoitettuna

Viikon kestoisen tankkausvaiheen jälkeen annostusta voidaan vähentää 5 - 10 grammaan päivässä. CMPure:a pitää käyttää yhtäjaksoisesti vähintään 2 viikkoa, jotta siitä saataisiin irti maksimaalinen suorituskykyä parantava teho.

Ovatko uudet kreatiinimuodot tehokkaampia kuin kreatiinimonohydraatti?

Tutkimusten mukaan kreatiinipyruvaatti tai kreatiinietyyliesteri eivät tarjoa mitään etuja kreatiinimonohydraattiin verrattuna. Farmakokineettisissä tutkimuksissa on havaittu, että 7,3 g:n kerta-annos kreatiinipyruvaattia EI lisää veren pyruvaattipitoisuutta, joten väitetyillä rasvanpolttovaikutuksilla ei ole edes teoreettista perustaa. Farmakokineettisissä tutkimuksissa on myös osoitettu, että 5 g:n kerta-annos kreatiinimonohydraattia lisää veren kreatiinipitoisuutta suurinpiirtein yhtä tehokkaasti kuin 7,3 g:n kerta-annos kreatiinipyruvaattia. Näin ollen väite, jonka mukaan kreatiinipyruvaatti on 5 kertaa tehokkaampi kreatiinin lähde kuin kreatiinimonohydraatti, on selvästikin virheellinen.

Helmikuun puolivälissä Journal of the International Society of Sports -tiedelehdessä julkaistu tutkimus vertasi kreatiinimonohydraatin (CM) ja kreatiinietyyliesterin (CEE) vaikutuksia. Koehenkilöille annettiin sokkoutettuna joko CM:ää tai CEE:tä; ensimmäiset viisi päivää annos oli n. 20 grammaa ja sen jälkeen n. 5 grammaa 42 päivän ajan. Selvästi kallimpi CEE ei tämän tutkimuksen mukaan tarjoa mitään etuja perinteiseen CM:ään verrattuna. Itse asiassa CEE nosti enemmän veren kreatiniinipitoisuutta (kreatiniini on kreatiinin hajoamistuote) kuin CM, joten CEE näyttäisi kestävän huonommin maha-suolikanavassa tapahtuvaa metaboliaa. Lisäksi CEE lisäsi solun ulkoisen nesteen määrää enemmän kuin kreatiinimonohydraatti. Solun ulkoisen nesteen lisääntyminen tarkoittaa suomeksi nestepöhöä. Toisin kuin solun sisäisen nestemäärän lisääntyminen, se EI ole positiivinen asia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yleinen huomio: laita tuohon etusivulle joku pysyvä linkki verkkokauppaan. Sitä saa aina hakea aikaisemmista posteista.

Kreatiinista puheen ollen, sitä alkaa kertyä aika paljon kun käyttää Muscle Proteinia tärkeimpänä lisäproteiinin lähteenä ja Anabolic OD:tä palkkarina; jotkut ehkä vielä kreatiinipitoista loaderia. Liekö jo liikaa?

Onko tietoa Muscle Proteinin kreatiiniannoksesta?

Anonyymi kirjoitti...

Muscle Protein -valmisteessa ei ole kovinkaan paljoa kreatiinia. Jos käytät esim. kolme annosta Muscle Proteiinia ja yhden annoksen Anabolic OD:tä päivässä niin kreatiinin kokonaispäiväannos on ihan OK.

AM

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on se raaka-aine josta kreatiinijauheet tehdään?