Hae tästä blogista

torstai 21. toukokuuta 2009

Varastomyymälä Ouluun?














Edit 21.5.: Kädenvääntö juuri käynnissä jenkkimerkkien osalta. Jos myymäläsuunnitelma toteutuu, avajaispäivä olisi 1.7. eli siis noin viiden viikon päästä. Seuraavia merkkejä olisi tarkoitus ottaa myymälän valikoimaan: Manninen Nutraceuticals, Optimal Results, Ultimate Nutrition, Optimum Nutrition ja Chef Jay. Mahdollisesti lisäksi joitain Interactive ja BSN tuotteita. Muita merkkejä satunnaisesti. Valmisjuomia pitäisi myös jostain hankkia. Kuten aiemmin jo mainitsin, panostus olisi voluumissa eli isommissa erissä tavaraa saisi todella edullisesti. Yksittäisten purkkien/pussien hinnat olisivat samat kuin verkkokaupassa (pyöristettynä tasaeuroihin), mutta määrän lisääntyessä hinta lähtisi tippumaan. Kaikkien edullisemmin lähtisi kokonainen tukkulaatikko.

Alkuperäinen kirjoitus: Olen mietiskellyt varastomyymälän avaamista uusiin toimitiloihin. Myymälä olisi rajallisesti avoinna arkipäivisin ja valikoimaan tulisi paljon muutakin kuin mitä verkokaupasta löytyy. Panostus olisi voluumissa eli isommissa erissä tavaraa saisi todella edullisesti. Negatiivisena puolena olisi suhteellisen syrjäinen sijainti. Laittakaahan Oulun alueella asuvat kommentteja. Jos kiinnostusta löytyy niin eihän tämä varastomyymäläprojekti kaipaisi muita investointeja kuin myyntihyllyt ja maksupäätteen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Morjens, ei sijainti varmasti mikään ongelma ole. Koska suurista ostoksista saa paljon alennusta, niin uskoisi, että auto on monestikkin alla kun asioimaan tullaan. Ruskoonhan on lyhyt ajomatka monestakin paikasta. Eiköhän tuolla käy sakkia hyvien tuotteiden ja kohtuullisten hintojen takia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Laittelen infoa blogiini kunhan suunnitelmat selkeentyvät.
AM

Anonyymi kirjoitti...

kannatan myymälähanketta, täällä Oulussa ei ole muita ravinneliikkeitä kuin UFS ja sielläkin on nihkeä valikoima ja helvetin kovat hinnat, lisäksi parkkipaikkaa vaikea löytyy.
pekka

Anonyymi kirjoitti...

Itse asun noin 650 km päässä Oulusta, mutta sielläpäin tulee pari kertaa vuodessa käytyä ja voishan sitä anoppilakäynnit käyttää hyödyksi ja käydä ostoksilla Mannisella!

Ps. Missä Urasibol viipyy?

- JHR