Hae tästä blogista

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Coming soon.. ALA+

Manninen Nutraceuticals Oy lanseeraa pikapuolin oman alfalipoiinihappovalmisteen, ALA+. Tuote sisältää alfalipoiinihapon (200 mg/kapseli) lisäksi biotiinia (7mcg/kapseli) ja kromia (100 mcg/kapseli kromipikolinaattina). 

Alfalipoiinihappo (ALA) on ihmiselimistölle tärkeä vitamiinin kaltainen yhdiste, jota kutsutaan usein "universaaliksi antioksidantiksi". ALA on sekä rasva- että vesiliukoinen, joten se toimia aktiivisesti kaikkialla elimistössä. Lisäksi ALA kykenee ”kierrättämään” muita antioksidantteja, erityisesti C-vitamiinia. ALA lisää myös solunsisäistä glutationipitoisuutta. Glutationi on kolmesta aminohaposta koostuva peptidi, jota on kaikissa soluissa ja joka osallistuu mm. solujen puolustamiseen hapettavia aineita vastaan. Vaikka ALA:n antioksidanttivaikutukset ovat kiistattomat, suurin huomio on kiinnittynyt sen insuliinin kaltaisiin vaikutuksiin. Näistä keskeisin on tehostunut glukoosin siirtyminen luustolihaksiin. ALA -valmisteita onkin käytetty varsin menestyksellisesti diabeteksesta johtuvien oheissairauksien hoidossa. 

Myös kromipikolinaatti vaikuttaa edullisesti insuliinin toimintaan (kts. esim. Hummel ym. 2007). ALA+ -valmisteessa on lisäksi biotiinia, sillä alfalipoiinihappo saattaa vähentää biotiinin hyväksikäyttöä (Zempleni ym. 1997).

Pakkauskoko: 150 kapselia.

Ei kommentteja: