Hae tästä blogista

perjantai 30. huhtikuuta 2010

Urheiluravinteet -kirjan kansi

Tuolta se kansi sitten tulee näyttämään.. mahdollisesti vielä pientä hienosäätöä.

Urheiluravinteet -kirja on selvästi syvällisempi ja yksityiskohtaisempi kuin aiemmat DocendoSport -sarjassa ilmestyneet teokset. Perusfaktat on kuitenkin selitetty rautalangasta vääntäen, joten lukijan on helppo päästä kärryille asiassa kuin asiassa. Lisäksi kirjaan tulee asioihin perehtymistä helpottavia liitteitä. Perusajatuksena on, että lukija rupeaa ymmärtämään asioita "hauki on kala" -tyyppisen pänttäämisen sijaan. Uutta tietoa tulee ulos niin suurella vauhdilla, että keskeisintä on uuden tiedon arviointikyky. Kirjan kaikki luvut arvioidaan useiden asiantuntijoiden toimesta ennen painoon menoa.

Kirjan esittely: Tämä urheiluravinnealan huippuasiantuntijan laatima kirja tarjoaa viimeisintä tietoa urheilijoiden, kuntoilijoiden ja laihduttajien käyttämistä lisäravinteista. Kirja on suunnattu pääasiassa kuluttajille, mutta se soveltuu oheislukemistoksi myös liikuntalääketieteen, liikuntafysiologian ja ravitsemustieteen kursseille sekä hakuteokseksi terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Kirjassa yhdistyvät biologiset perusfaktat, tieteellisiin tutkimuksiin perustuva informaatio ja lukijaystävällinen esitystapa.

Tekijä: Manninen, Anssi

Kustantaja: WSOYpro Oy/Docendo. WSOYpro Oy on Suomen suurin oppimateriaali-kustantaja, joka tuottaa painettuja ja sähköisiä oppimateriaaleja perusopetukseen, lukioon, ammatilliseen koulutukseen ja yliopisto-opintoihin sekä ylläpitää ja kehittää kouluille suunnattua internet-pohjaista sähköisen oppimisen Opit-palvelua.

Tekstin kieli: suomi

Painovuosi: 2010

Tuotteen tiedot: nidottu, pehmeäkantinen

Arvioitu vähittäishinta: 32 euroa

Arvioitu ilmestyajankohta: 30.11. 2010

ISBN: 9789510365892

Kansi: Mainostoimisto Zeniitti

6 kommenttia:

veteraaniurheilija kirjoitti...

Onneksi olkoon hyvästä kirjaideasta ja kiva kun tuotteesi on valmistumassa. Muutaman kirjan itsekin kirjoittaneena voin vakuuttaa, että viimeiset kuukaudet ennen kirjan ilmestymistä ovat ne pahimmat. On kuin roikkuisi löysässä hirressä. Toivottavasti onnistut siinä missä moni muu on epäonnistunut, eli tieto on kiinnostavalla tavalla esillä.

Anssi Manninen kirjoitti...

Alkutekijöissään tuo kirja vielä on, mutta WSOY halusi tehdä kannen jo nyt valmiiksi.

Anssi Manninen kirjoitti...

Tulikin mieleen, että en ole vielä(kään) lukenut veteraaniurheilijan uuttaa kirjaa.. pitää korjata tilanne lähipäivinä. Kirjan tieteellinen anti on "huhupuheiden" mukaan varsin vaatimaton.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on tämänhetkinen status julkaisun suhteen - onko arvioitu ilmestymisajankohta: 30.11. 2010 edelleen voimassa ?

Anssi Manninen kirjoitti...

Ei ole aikataulussa. Niin paljon hommaa yhdelle miehelle näin syvällisesti asiaan pureutuvassa teoksessa että menee v. 2011 puolelle väkisellä. Laadusta ei voi tinkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa ettei ole aikataulussa! Se tarkoittaa vaan sitä että kirjasta on tulossa aikamoinen eepos ja urheiluravinteiden käsikirja vuosikymmeniksi, jota on työstetty huolella. Ostan heti omani kun tulee kauppoihin.