Hae tästä blogista

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Anabolic Overdrive 2 testissä


"Alkuun pelkäsin liikkeitä ja sarjoja tulevan liikaa, mutta treeni on kulkenut erinomaisen hyvin ja palautunutkin olen treeneistä nopeasti. Osansa nopeaan palautumiseen uskon olevan uudella korkealaatuisella palkkarillani. Otin nimittäin dieetin jälkeen käyttöön Anabolic Overdrive 2 -palkkarin.

Minua kiinnosti tuossa sen korkealaatuiset raaka-aineet ja nopea katabolisen tilan kääntäminen anaboliseen tilaan. Ainoa epäilyttävä seikka tällaiselle ennakkoluuloiselle oli maku. Minä kun olen tottunut juomaan palkkarini suklaan makuisina ja Anabolic Overdriven makuvaihtoehdot olivat mustaherukka ja Appelsiini.

Kävin ensin ostamassa pöntöllisen mustaherukkaa Fit4You:sta. Hivenen ennakkoluuloisesti maistoin ensimmäisen kerran, mutta maku yllätti minut todenteolla, se oli herkullista. Hiukan kuin makeaa mustaherukkamehua, mutta jos mahdollista hiukan parempaa :) Tästä rohkaistuneena tilasin saman tien Manniselta kolme purnukkaa appelsiinia. Nyt on sitäkin testailtu ja sen maku on mielestäni vielä parempi kuin mustaherukan. Tällainen ikuinen suklaafanikin juo noita oikein mielellään
."

Lue koko juttu napsauttamalla tästä.

1 kommentti:

hsaarinen kirjoitti...

AO2:n tuoteselosteessa mainitaan, että se sisältää "L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-glutamiini, L-tauriini" -aineita, mutta millaisia määriä?