Hae tästä blogista

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Muscle & Fitness -lehden huhtikuun/toukokuun numero


Nyt, kevään alkaessa on aika aloittaa IHANNEVARTALON PIKAKURSSI. Voit jo laittaa talvitakin naulaan ja vaihtaa villapuseron ohuempiin vaatteisiin. Peitteletkö talvella kerääntyneitä lisäkiloja? Jätitkö talvihorroksessa treenin taka-alalle? Ei huolta! Avuksesi saapuu M&F lehden erikoisnumero „Rantaleijonan kuntoon kolmessa kuukaudessa“ -  siinä on kaikki, mitä tarvitset: tarkka ravintosuunnitelma sekä treeniohjelma, jolla lisäät taipuisuutta, suoritustehoa, kokoa, voimaa  ja kestävyyttä. Opastuksellamme saavutat sekä mahtavan ulkomuodon että jaksat pelata rantalentistä tai surffata koko pitkän kesäpäivän ja tehdä lähtemättömän vaikutuksen! Ole tänä kesänä täysi kymppi!  

Kaipaatko haastetta? GLADIAATTORIT. VERTA JA HIEKKAA – näytämme, miten karu on arki tämän TV-sarjan kuvauspaikalla ja myöhemmin ruudulla? Tusina näyttelijää ja stuntmiestä muutettiin aidoiksi gladiaattoreiksi vain yhdessä kuukaudessa. Mahdotontako? Jos haluat treenata Spartacuksen tavoin, niin gladiaattoreiden treeniohjelma sopii juuri sinulle! TREENAA KOTONA: Jalat kuntoon! Kotona tehtävän jalkatreenin perusteet.  SMITH-KONEEN OPPITUNTI. Punnerrukset, kyykyt, soudut, askelkyykyt, liikkeet hauiksille ja ojentajille – nerokkaassa Smith-koneessa voit tehdä kaikkia näitä harjoituksia sekä pystyssä, kulmassa että maaten. Lue:  miten laittaa päälle aineenvaihdunnan kuudes vaihe, kuinka vahvistaa olkapään kiertäjäkalvosinta ja välttää loukkaantumisia, minkälainen on immuunipuolustusta vahvistava ruokavalio. Lehteen kuuluvat perinteisesti myös treenivihko ja ravinto-opas.

Persoona: Ronny Rockel! 

Lue lisää:  www.muscle-fitness.fi

Aikaisen tilaajan etu: maksat vain 5 euroa (norm 6.90), kun tilaat M&F huhti/toukokuun 2011 numeron 05.04.2011* mennessä. Kaikkien aikaisten tilaajien kesken arvomme 10 treenipäiväkirjaa!  Voittajien nimet julkaistaan M&F lehden kotisivulla ja Facebook sivullamme.
*Pyydämme maksamaan tilauksen 10.04.2011 mennessä.

Tehokasta treeniä ja kovaa  kuntoa toivottaen,
M&F

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo 5 Eur hinta näyttää olevan vain jäsenille?