Hae tästä blogista

maanantai 28. maaliskuuta 2011

HydroISO ja suklaa Protein Pudding


Uudet tuotantoerät HydroISO:a (kaikki maut) ja suklaanmakuista Protein Puddingia ajetaan varastolle ensi viikon alussa. Maidon maailmanmarkkinahinnan nousun vuoksi myös proteiinivalmisteiden hinnat nousevat. Ilmoitamme uudet hinnat viimeistään keskiviikkona. Tulemme hinnoittelussa vastaan niin, että otamme raaka-ainehintojen noususta "takkiin" vähintään puolet. Toisin sanoen vain noin puolet hinnan noususta näkyy lopullisessa kuluttajahinnassa.

Myös valmisteveroja kannetaan tänä vuonna monista urheiluravinnetuotteista, joten huomattaviin määräalennuksiin ei ole jatkossa varaa. Pienentyneet myyntikatteet eivät yksinkertaisesti kestä huomattavia määräalennuksia. Itse asiassa Whey Overdrive 2 on - ainakin toistaiseksi - jätetty kokonaan pois tuotevalikoimasta, joskin "vanhaa" tuotantoerää on vielä jonkin verran varastossa.

Toivottavasti idioottimainen makeis/virvoitusjuoma/jäätelövero muuttuu mahdollisimman pian yleiseksi sokeriveroksi. Ja muistakaa, ettei Kataisen suuntaan enää mitään tukea! Hänen aivopieruillaan ei tätä maata paranneta.

Ei kommentteja: