Hae tästä blogista

lauantai 10. lokakuuta 2009

Metabolic Overdrive


















Olisi tarkoitus laittaa lähiaikoina myyntiin Metabolic Overdrive -niminen valmiste, joka sisältäisi annosta (20 g) kohti 2 g kreatinooli-O-fosfaattia (Pro-CK), 2 g beeta-alaniinia (BetaPure) ja 5 g kreatiinimonohydraattia (CMPure) sekä hieman hiilareita. Jos minulta kysytään niin nämä kolme ainetta ovat tämän planeetan tehokkaimmat lailliset ergogeenit ja soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi samanaikaisesti. Makuna olisi kaakao. Yhteen purkkiin laitettaisiin ilmeisesti 60 annosta eli 1200 g. Kaksi annosta päivässä, yksi aamulla ja toinen n. 30-60 min ennen treeniä. Näin ollen yksi purkki kestäisi 30 päivää. Hintaa tuotteelle tulisi suhteellisen paljon, sillä kreatinooli-O-fosfaatti on niin hemmetin kallista; n. 55 euroa/1200 g. Eli kahden kerta-annoksen hinnaksi tulisi 1,83. Tuotteeseen ei lisättäisi lainkaan keinotekoisia makeutus- tai väriaineita.

Voit äänestää tuotteeseen liittyen oikeassa yläkulmassa.

Ravintosisältö per annos (20 g):
Proteiinia 5,4 g*
Hiilihydraatteja 9
Rasvaa 0,2 g
*josta kreatiinia 5 g

Ainesosat: Sakkaroosi, kreatiinimonohydraatti (CMPure), glukoosi, kreatinooli-O-fosfaatti (Pro-CK), beeta-alaniini (BetaPure), vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), vanilliini.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eihän lihasn hintaa mitata kuin tiskillä. Pitäisikö urasibol vielä ympätä tuohon? Urasibolista kaipaisi tietoa pitkäaikaiskäytöstä - käytetäänhan puriini- ja pyrimidiinianalogeja immunosupressiossa onkologialla ja niiden tiedetään pidemmässä juoksussa olevan karsinogeeneja...

Anssi Manninen kirjoitti...

Hyi helvetti, että maistu pahalle se kaakaonmakuinen Metabolic Overdrive Eihän toi kreatinooli-O-fosfaatin kirpeä maku sovi siihen pätkääkään.. eli pitää hankkia jotain kirpakkaa aromia (esim. lemon-lime).