Hae tästä blogista

maanantai 10. toukokuuta 2010

Pump Overdrive

















Edit 10.5.: Tähän hätään emme taida saada tuota uutta yhdistettä, joten taidamme korvata sen puskuroidulla Creapure-kreatiinilla (Creatrona®). Toisin kuin Krea-Alkalyn, Creatrona® ei ole kotikokin taikinoima puskuroitu kreatiini, vaan AlzChem Trostberg GmbH:n kehittämä valmiste. Vihreäteeuutteen ja muiden antioksidanttien (esim. NAC) lisääminen harkinnassa. Niin ja tuotteeseen tulee myös "luontoäidin viagraa" eli ikariinia (typpioksidiboosteri).

Pump Overdrive -projekti etenee hyvää vauhtia. Pump Overdrive mm. nostaa lihassolujen karnosiinitasoja KAHDELLA tapaa. Nämä mekanismit ovat toisistaan riippumattomia. Kuten saatoit arvatakin, ensimmäinen tapa on syöttää koneeseen beeta-alaniinia (BetaPure). Myös histidiini on lisätty tuotteeseen, jotta sitä on varmasti optimaalinen määrä saatavilla, kun lihassolut syntetisoivat karnosiinia. Toista tapaa en vielä kerrokkaan, sillä se on täysin uusi (ainakin Suomessa), joten haluamme säilyttää etumatkan kilpailijoihin. Tämä toinen tapa lisää myös kreatiinifosfaattitasoja, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä kreatiinisupplementaation kanssa per se. Pump Overdrive -valmiste sisältää myös tuhdin annoksen sitrulliinimalaattia sekä kofeiinia, tauriinia, tyrosiinia ja fosfaatteja.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun vielä se hintakin pysyisi aisoissa...

Anonyymi kirjoitti...

Miks laitatte kofeiinia sekaan? Karsii käyttäjäkuntaa. Eiks olis parempi myydä kofeiinitabletit erikseen niitä haluaville? Nehän on tosi halpoja.
(Liika tyrosiinikin voi muuten tehdä tepposet käyttäjälle. Tulee sekava olo jos sitä on liikaa. Ikäänkuin nostaisi myös verenpainetta. Olen kokeillut.)
Onneksi on kuitenkin tauriinia mukana tasoittamassa/pidentämässä potkua.

Anonyymi kirjoitti...

Lisäys edelliseen. Eikö vastikään julkaistu jokin tutkimus, jonka mukaan fosfaatit nopeuttaa ikääntymistä? Miks niitä on lisätty tuotteeseen?

Anssi Manninen kirjoitti...

n. 95 % käyttäjistä haluaa treeniboosteerin kofeiinin mukaan joten silloin se lisätään.

Fosfaatit ovat tehokkaita solunsisäisiä puskureita.

Anonyymi kirjoitti...

Terve
Laita vain kofeiinit sekaan, jos haluat. Jokaisella olisi vain mahdollisuus valita esim kulloisenkin treeniajankohdan mukaan ottaako kofeiinit vai ei jos ne olisi erikseen. Atellaanpa vaikkapa vuorotyöläisiä. Tuntemistani ihmisistä 80% ei voi juoda kahvia ilta 8 jälkeen ettei katoa yöunet ihan normaalissa työrytmissäkään.