Hae tästä blogista

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Protein Pudding


Protein Pudding

Erityisruokavaliovalmiste
Suklaanmakuinen vanukasjauhe
Vähälaktoosinen (1 %)
Sokeriton
Gluteeniton

Oletko unelmoinut herkullisesta vanukkaasta, joka sisältäisi runsaasti laadukasta proteiinia ja ei lainkaan sokeria? Well, voit lopettaa unelmoinnin tähän paikkaan! Suomen johtava erityisruokavaliovalmisteiden kehittäjä, Manninen Nutraceuticals Oy, lanseeraa lähipäivinä runsasproteiinisen vanukasjauhevalmisteen, nimeltään Protein Pudding.

Tuote sisältää hulppeat 72 % proteiinia. Ja ei mitä tahansa proteiinia, vaan kolmea tämän planeetan parasta proteiinin lähdettä: munanvalkuaista, denaturoimatonta heraproteiinia ja denaturoimatonta misellaarista kaseiinia. Kaikki nämä proteiinin lähteet sisältävät runsaasti välttämättömiä aminohappoja, mutta niiden yhdistelmä tarjoaa täydellisen aminohappo-profiilin. Lisäksi ne eroavat toisistaan imeytymisnopeuden suhteen, joten elimistön käyttöön vapautuu tasaisesti aminohappoja. Runsas proteiinin saanti vaikuttaa edullisesti luustolihaksiin ja luustoon sekä pitää kylläisenä.

Kaikki tämä ”proteiini-ihanuus” olisi epärelevanttia, jos tuote olisi tavanomaisten vanukkaiden tapaan ladattu täyteen sokeria. Mutta ei hätää, sillä Protein Pudding ei sisällä LAINKAAN lisättyä sokeria tai muita puhdistettuja hiilihydraatteja.

Protein Pudding ei myöskään sisällä keinotekoisia aromeja tai väriaineita, aspartaamia, gluteiinia, transrasvoja, kollageenia tai geenimanipuloituja raaka-aineita.

Protein Pudding -valmisteen täyteläinen suklaan maku tyydyttää vaativammankin kuluttajan makunystyrät. Herkullinen maku saadaan aikaiseksi korkealuokkaisella kaakaojauheella ja luontaisella suklaa-aromilla. Kaakao (Theobroma cacao) vaikuttaa tutkimusten mukaan edullisesti mm. verenpaineeseen, insuliiniaineenvaihduntaan ja verihiutaleiden toimintaan (Corti ym. 2009). Kaakaoiden suvun nimi "theobroma" tarkoittaakin "jumalten ruokaa". Huomaa, että kaupan tavanomainen kaakaojauhe sisältää pääasiassa sokeria.

Olemme kehittäneet Protein Pudding -valmisteen erityisesti urheilijoille, kuntoilijoille ja laihduttajille, mutta se soveltuu runsasproteiiniseksi välipalaksi kelle hyvänsä. Myös lapset voivat nauttia Protein Pudding -valmistetta.

Protein Pudding sisältää vain n. 1 %:n laktoosia eli annosta kohden vain n. 0,25 g. Niinpä Protein Pudding -valmistetta voivat käyttää melkein kaikki laktoosi-intolerantikot. Luonnollisesti laktoosi-intolerantikoiden pitää sekoittaa tuote laktoosittomaan maitojuomaan tai HYLA-maitoon tavallisen maidon sijaan.

Protein Pudding -valmiste on makeutettu sukraloosilla, joka on sakkaroosista eli pöytäsokerista valmistettu makeutusaine. Sukraloosia on tutkittu lukuisissa eläin- ja ihmiskokeissa. Sukraloosilla ei ole havaittu olevan mitään kielteisiä terveysvaikutuksia, ja mm. Euroopan komission tieteellinen komitea on todennut aineen turvalliseksi.

Pakkauskoko 1 kg. Pakattu muovipurkkiin. Pakkauksen ulko- ja sisäsinetti takaavat maksimaalisen tuoreuden. Pakkaus sisältää mittalusikan. Valmistettu EU:ssa EU:ssa tuotetuista raaka-aineista. Protein Pudding säilytetään huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Viimeinen käyttöpäivä on merkitty pakkaukseen.

Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g jauhetta:
Energiaa 348 kcal / 1479 kJ
Proteiinia 72 g
Hiilihydraatteja 4 g
Rasvaa 4,5 g
Kuitua 3,8 g

Käyttöohje: Sekoita kukkurallinen mittalusikka (n. 25 g) jauhetta n. 1 desilitraan kevyt- tai täysmaitoa ja anna jähmettyä jääkaapissa n. 2 tuntia. Tuote pitää nauttia 48 tunnin sisällä maidon lisäämisestä.

Ainesosat: munanvalkuainen, kaseiini, heraproteiinikonsentraatti, vähärasvainen kaakaojauhe, sakeuttamisaine (karrageeni), luontainen suklaa-aromi, suola (0,38 %), makeutusaine (sukraloosi).

Tuoteluokitus: erityisruokavaliovalmiste (elintarvike)

Tukkupakkaus: 6 x 1 kg*

Markkinoija: Manninen Nutraceuticals Oy, Hajottamotie 11, 90620 Oulu.

*Jälleenmyyntitiedustelut: anssi.manninen@gmail.com tai hannapa@gmail.com

13 kommenttia:

Jyrki kirjoitti...

Tämähän on pakkohankinta.

Anssi Manninen kirjoitti...

Laitamme tämän pikapuolin ennakkomyyntiin verkkokauppaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on kyllä pakko hankkia.
Ajattelin laittaa illalla valmiiksi jääkaappiin ja ottaa aamupalaksi, kun ei aamupalat muuten tahdo maittaa. Ja tokihan sillä voi muuten herkutella. :)Toivottavasti maku on hyvä.

Anssi Manninen kirjoitti...

Maku on hyvä, dont worry :)

Anonyymi kirjoitti...

Terve Anssi.
Ihan vaan huomiona seuraava kommentti.
Miksi et ole kirjoittanut etikettiin micellar kaseiini? Menis paremmin kaupaksi, jos joku asioista perillä oleva, mutta esim. laiskasti blokia lukeva hypistelee purnukkaa myymälässä. Nyt tuolla etiketillä varustettu purnukka voisi sisältää mitä tahansa kaseiinia, vaikkapa vain sitä halvinta mahdollista.

Anssi Manninen kirjoitti...

Karsin siitä tekstistä pois kaikki vähemmän tärkeät sanat, jotta saadaan kohtuudella mahtumaan keskeisimmät tiedot suht isolla fontilla (rav. sisältö, käyttöohje jne.)

Anssi Manninen kirjoitti...

Käsittääkseni kaseiini on aina misellaarista kaseiinia. Kaseinaatti on sit eri asia.

Anonyymi kirjoitti...

Terve
No, yleensä purkeista etsitään kuitenkin sitä maagista "micellar" sanaa, kun maitoprotskusta/kaseiinista on kyse. Siis ainakin me jo vähän varttuneemmat reenarit, jotka väännettiin salilla jo kauan ennen whey-boomia. :)
Enpä ole koskaan lueskellu takaako pelkkä casein-nimike tosiaan sitä että micellar-rakenne on tuhoamatta. Voi olla että takaakin.
Micellar casein on kuitenkin myyvempi tapa ilmaista asia. Aika moneen purkkiin se painetaan, jos tuotteessa on hitunenkaan sitä mukana.

Anonyymi kirjoitti...

"Protein Pudding ei myöskään sisällä .....gluteiinia,.......

Mikähän tuo GLUTEIINI oikein on? Ei herätä luottamusta asiantuntemukseen ja laatuun, kun tällainen perusasia ei ole hallussa.

Anonyymi kirjoitti...

Kun blogin omistaja on hyväksynyt sen, he he.

Anssi Manninen kirjoitti...

Mitä se höpisee?? Gluteiini on monen viljalajin sisältämä proteini, joka aiheuttaa osalle ihmisistä keliakian oireita.

Anonyymi kirjoitti...

Gluteeni ja gluteiini ovat molemmat hyväksyttyjä kirjoitusasuja.

Anssi Manninen kirjoitti...

Jep, molemmat ovat oikein.