Hae tästä blogista

tiistai 17. marraskuuta 2009

Huippuedullisia labratestejä Oulussa













Olen ilmeisesti asunut luolassa, sillä vasta tänään sain tietooni, että OYSissa sijaitseva Medieco Oy:n labra (tunnetaan myös nimellä Sai-Invest) tarjoaa todella edullisia laboratoriopalveluja yksityisasiakkaille joko lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Vain isotooppitutkimuksiin tulevilta he edellyttävät lääkärin lähetteen. Sai-Invest laboratorion palvelut ovat kenen tahansa käytettävissä. Laboratorionäytteet ottaa ja analysoi Oulun yliopistollisen sairaalaan laboratorio, joten analyysien luotettavuus on niin hyvä kuin se ylipäätänsä voi olla.

Käyntiosoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu. Näytteenotto sijaitsee OYS:n kirurgian klinikan näytteenottopisteessä K3, jonne sisäänkäynti ovesta A2:1

Ajanvaraus: Ajanvaraukset numerosta (08) 315 4479 arkisin klo 8:00-15:00.

Kertokaa näytteenotossa olevanne Sai-Invest laboratorion asiakas. Analyysitulokset postitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Tutkimukset maksetaan näytteenoton yhteydessä joko käteisellä tai pankkikortilla. Tutkimuksista perittävät maksut eivät oikeuta Kelan sairausvakuutus-korvaukseen.

Katso yleisimpien labratestien hinnat napsauttamalla tästä. Myös harvinaisempia testejä tehdään edullisesti. Esimerkiksi aktiivisen D-vitamiinin analyysi maksaa vain 28 euroa.

Ei kommentteja: