Hae tästä blogista

maanantai 9. marraskuuta 2009

Mannisravinteita testissä














Musklefoorumilta poimittua:

"oorait, jatkoraportti time

nyt oon häikäilettömästi syöny tuota urasibolia, pro-ckoota ja beetta-alaniinia ja kerron tässä nyt näiden yhteisvaikutuksesta.

aloitetaan beetta-anaalista
söin sitä jo ennen näitä testijutskia ja mitään muuta havaittavaa vaikutusta en sillä huomannut kuin, että se pisti hikoiluttamaan ihan järkyttävästi ja sitten sen jännän kihelmöinnin iholla.

Sen jälkeen tuli testiin tuo urasibol ja pro-ck, jälkimmäinen ihan vahingossa. Alkuun huomasin vain sen virkeystason, jaksoi painaa reenit hyvin loppuun asti jne, vaikka kumpikaan ei ole piriste..tietääkseni.

Sen jälkeen aloin pikkuhiljaa huomaamaan sen, että domssit (se reenin jälkeinen lihaskipu) alkoivat laskea ja tässä urasibol lunasti lupauksensa. Nyt viimeisin viikko on näyttänyt siltä, että tuotteet ovat alkaneet potkia todenteolla, koska palautuminen on ollut aivan toista luokkaa kuin ennen. Domsseja ei tahdo tulla vaikka lihoille antaa minkälaista volyymirääkkiä, ajatus seuraavasta reenisessiosta tulee muutaman tunnin edellisen jälkeen mieleen jne. Eli ei ne mainospuheet paskaa olleetkaan. Ne niin paljon hypetetyt super fuuditkaan eivät tämmöisiin pysty...tai ehkä sitten jos niitä kaikkia kaataa rekkakontillisen suusta alas.

Alkuun itsekkin suhtauduin täysin skeptisesti näihin tuotteisiin "jaha, taas uus kusetus tyhmille potareille" koska lisäravinne markkinoilla liikkuu paljon ihan täyttä fuulaa ja sad but true, sillä fuulalla tehdään isoja rahoja.
Beetta-alaniini, pro-ck ja varsinkaan urasibol eivät ole fuulaa, vaan ihan 100 prosenttisen häikäilettömästi toimivaa tavaraa!

Urasibol on suuri apu pottailuun, ja täysin ostamisen arvoinen tuote! Uskon että kun kerran yhteisvaikutus näillä kolmella tuotteella, eli Pro-CK, urasibol ja beetta-alaniini, on tätä luokkaa, niin jo yksikin tuote näistä kolmesta tuo ison avun voimahommiin. Näitä tulen kyllä ostamaan, köyhänä vaan pitää laskelmoida, että milloin ostaa, että saa hyödyt optimoitua."

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eli se sitten toimii ilmeisesti.
Tuo testikroppa idea on aivan loistava :)

Anonyymi kirjoitti...

Kerropas nyt Anssi, ovatko nämä marginaalilisäravinteet miten turvallisia? Tarkoitan lähinnä, että onko epäpuhtauksien (doping) esiintymisen riski suurempi kuin perusheroissa ja maltoissa? Mistä tehtaalta alkuperäisjauheet (Pro-ck, Urasibol) tulevat? Saapi sitten doping-testissä hikoilla, kun on tullut vedettyä URASIBOLIA :O

Terveisin,
kilpaurheilija

Anssi Manninen kirjoitti...

Ei ole Pro-CK:ssa ja Urasibolissa dopingainejäämistä huolta, sillä raaka-ainevalmistajat eivät valmista mitään dopingaineita.

Anonyymi kirjoitti...

Entä munuaisille ja maksalle?
Kuormittaako sisuskaluja..