Hae tästä blogista

tiistai 24. helmikuuta 2009

Optimal Results® tuotteet Suomeen

New Yorkissa pääkonttoriaan pitävä Optimal Results, Inc. ja oululainen Manninen Nutraceuticals Oy ovat tehneet sopimuksen Optimal Results -tuotesarjan jakelusta Suomessa. Tuotesarja koostuu huippulaadukkaista, tieteellisesti testatuista urheilu- ja laihdutusvalmisteista.

Manninen Nutraceuticals Oy:n tj Anssi Manninen:
"Optimal Results tuotteet täydentävät erinomaisella tavalla omaa tuotemerkkiämme. Muscle Protein -valmistetta paremman makuista proteiinijauhetta tuskin löytyy. Olen myös vakuuttunut Fire Storm -laihdutusvalmisteen tehosta."

Tämän hetken myydyin Optimal Results tuote on Muscle Protein, joka sisältää heraproteiineja, misellaarista kaseiinia (erittäin antikatabolinen proteiini), kreatiinia ja lisättyjä aminohappoja (tauriini, leusiini, isoleusiini ja valiini). Muscle Protein on saatavana kolmena makuna: suklaa, vanilja ja mansikka. Myöhemmin myyntiin tulee myös cookies and cream. Pakkauskoko on 2 kg. Fire Storm on kliinisesti testattu termogeeninen laihdutustuote. Fire Storm nostaa kehon lämpötilaa, mikä johtaa lisääntyneeseen energian kulutukseen. Yksi purkki sisältää 120 kapselia. Tuotevalikoimaan kuuluu myös muita tuotteita (esim. Fire Starter ja Monster Muscle Gainer) ja valikoima laajenee lähitulevaisuudessa usealla tuotteella.

Kaikki Optimal Results tuotteet valmistetaan sikäläisten lääkeviranomaisten (FDA) hyväksymissä tuotantolaitoksissa tarkan laatukontrollin alaisuudessa. Optimal Results -yritystä johtavat entiset Prolabin omistajat. Manninen Nutraceuticals Oy myy tuotteita tukkumyyntinä ja omasta verkkokaupasta suoraan kuluttajille.

Tarkat tuotetiedot julkaistaa ensimmäisen lastin saapuessa Suomeen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Etkö ennen viitannut kaseiiniin turhana proteiinina urheiluravitsemuksen kannalta? Lisäksi sanoit ettei Manninen Oy tuo markkinoille rasvanpolttoravinnetta koska Suomen kukkahattutätilait kieltävät kaikki tehokkaat ainesosat paitsi kofeiinin (koska kukkahattutäditkin juovat kahvia), niin onko Optimal Resultsin burnerissa jotain uutta ja erikoista?
Fire Starter sen sijaan häviää Neuro OD:lle kirkkaasti mm. sisältämällä tietääkseni tehottomaksi todettua arginiinia. Eikö joku japanilainen tutkimus todistanut arginiinin vähentävän hGH vasteita?

Anonyymi kirjoitti...

Fire Starter on hieman erityyppinen valmiste kuin Neuro OD. Siinä ei esimerkiksi ole hiilareita. Eli täydentää hyvin tuota boosterivalikoimaa. Anyway, meille ei ole tulossa sitä ensimmäisessä lastissa, sillä Neuro OD myy hyvin ja sisältää monia samoja ainesosia. Arginiini ei lisää GH-vastetta, saattaa jopa vähentää. En ole sanonut kaseiiinia turhaksi proteiiniksi. Lisäksi misellaarikaseiini on eri asia kuin kalsiumkaseinaatti.

Aika näyttää, mitä "Kukkahattutädit" tulevat suhtautumaan Optimalin rasvanpolttajaan.

AM

Anonyymi kirjoitti...

Edellä hieman virheellinen kommentti: piti sanoa, että Fire Starter ei liiemmin sisällä hiilareita (8 g/annos).
AM

Anonyymi kirjoitti...

Asia pihvi, kiitos selvennyksistä.