Hae tästä blogista

sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Lukijapalaute: Whey Overdrive"Kirjauduin asiakkaaksi ja tilasin samalla ke.18.3 [Whey] Overdrive heraa ja leusiinia. Sain tuotteen seuraavalla viikolla juurin niin kuin olin tilannut sen.Huomasin jälkikäteen, että olin mokannut tilauksessa, en lukenut ehtoja tarkasti ja tajusin, että tilaussumma jäi selvästi alle minimin. Iloinen yllätys oli, että ette rokottaneet postimaksua. KIITOS REILUSTA TOIMINNASTA ! Ei toistu enää osaltani. Olin jo pitkään miettinyt mistä nettifirmasta alan ostamaan ravinteet, mutta tämän tapahtuman jälkeen EI OLE EPÄILYSTÄKÄÄN MISTÄ NE OSTAN.
Itselläni on laaja bodaustuttavapiiri ja aion pitää huolen siitä, että pojat ostavat oikeasta paikasta tavaran.
Tulen kirjoittamaan blogiin isoilla kirjaimilla tuon Overdriven toimivuudesta. Aivan uskomatonta, ei enää lakananrepimistä meillä. Vaatii luonnetta ravinnemyyjältä mainostaa, että tuote ei sisällä pieruheraa. Kerrankin Suomessa toimittaja, joka seisoo sanojensa takana !!!!
Mutta tästä siis tulee lisää blogiin kunhan ehdin.
Kiitos myös vaimoltani, hän jätti korvatulpat kokonaan pois toissa yönä !!"

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt olisi hyvä syy hillitä pireskelyä ilmastomuutoksen takia Jos kaikki 6 miljardia ihmistä jättäisi piereskelyn kukaudeksi niin siinä jäisi valtava määrä kasvihuonekaasuja syntymättä

Mia Ahinko kirjoitti...

AP:lle vallan hyvä valinta!!

Hyvää ja vatsaystävällistä heraa on kyllä, ja siitä kiittää myös ilmasto:)