Hae tästä blogista

torstai 28. heinäkuuta 2011

Manninen Superstore avataan ensi maanantaina

Manninen Superstore - kuntoilijan terveystavaratalo

Manninen Nutraceuticals Oy avaa 1.8. klo 11 täysin uusitun noutomyymälän, jota kutsutaan nimellä Manninen Superstore. Uusittu myymälä sijaitsee samoissa tiloissa kuin aiemminkin, mutta kyseinen tila tulee olemaan jatkossa pelkästään noutomyymälän käytössä. Näin ollen noutomyymälän pinta-ala suurin piirtein kaksinkertaistuu.

Ravintolisien ja erityisruokavaliovalmisteiden lisäksi Manninen Superstoren valikoimaan kuuluvat myös mm. rohdoslääkkeet, luomuelintarvikkeet, kuntoiluvarusteet sekä terveydenhuollon välineet ja tarvikkeet. Tarkoituksena oli rakentaa kattava tuotevalikoima, josta kuntoilijat, urheilijat ja laihduttajat löytyvät kaiken tarpeellisen terveytensä ja suorituskykynsä maksimoimiseen. Avajaispäivänä valikoimassamme on tulee olemaan noin tuhat tuotetta vitamiineista kylmäpakkauksiin, ja valikoimaa tullaan kasvattamaan kysynnän mukaan. Pääpaino on kuitenkin sellaisissa tuotteissa, jotka kiinnostavat erityisesti kuntoiluporukkaa. Meillä on siis tarkoitus toimia kuntoilijan ikiomana terveystavaratalona.

Manninen Superstoren valikoimaan kuuluvat mm. seuraavat tuotemerkit: Manninen Nutraceuticals, Vida, Easy Diet, Leader, Supreme Protein, Self Omninutrition, WNT, Mivitotal, MASS, Naturdiet, Via Naturale, Terveyskaista, Pharma Nord, Colon Clear, Solgar, Salus, SportLife, Disney, Friggs, Maxim, Ultimate Nutrition, Olimp, GNC, Midsona, Organic Food Bar, FinnMax, LP Support, Thermal Care, Vulkan ja Ice Power.

Avajaisviikolla Manninen Superstore on täynnä supertarjouksia. 


Tervetuloa tutustumaan!

Manninen Superstore
Hajottamotie 11
90620 OULU

Puh. 050 414 7457 tai 040 522 6763
Avoinna arkisin klo 11-18 ja lauantaisin 12-16.
Maksutavat: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, käteinen

PS. Noin 90 % Manninen Superstoren valikoimasta löytyy myös verkkokaupasta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Avaahan Anssi supermarketti tänne pääkaupunkiseudullekin. Harmittaa, kun nyt jäämme paitsi kaikista parhaista tarjouksista.

Anssi Manninen kirjoitti...

Ehkä tulevaisuudessa avaamme myymälän myös pääkaupinki seudulle. Oulun myymälään tulee elokuun aikana vielä noin 150 uuttaa tuotetta. Kaikkia uutuuksia ei ehditty saada avaijaisviikolle..

Anssi Manninen kirjoitti...

Asiakasvirta alkoi jo klo 10 vaikka avaamme vasta klo 11 :)