Hae tästä blogista

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

TIEDOTE: Manninen Superstore - kuntoilijan terveystavaratalo


Manninen Superstore - kuntoilijan terveystavaratalo

Manninen Nutraceuticals Oy avaa 1. päivä elokuuta täysin uusitun noutomyymälän, jota kutsutaan nimellä Manninen Superstore. Uusittu myymälä sijaitsee samoissa tiloissa kuin aiemminkin, mutta kyseinen tila tulee olemaan jatkossa pelkästään noutomyymälän käytössä. Näin ollen noutomyymälän pinta-ala suurin piirtein kaksinkertaistuu. Ravintolisien ja erityisruokavaliovalmistei​den lisäksi Manninen Superstoren valikoimaan kuuluvat myös rohdoslääkkeet, luomuelintarvikkeet, kuntoiluvarusteet sekä terveydenhuollon välineet ja tarvikkeet.

- Tarkoituksena on rakentaa kattava tuotevalikoima, josta kuntoilijat, urheilijat ja laihduttajat löytyvät kaiken tarpeellisen terveytensä ja suorituskykynsä maksimoimiseen, Manninen Nutraceuticals Oy:n toimitusjohtaja Anssi Manninen kertoo.

- Valikoimassamme tulee olemaan noin tuhat tuotetta vitamiineista kylmäpakkauksiin, ja valikoimaa tullaan kasvattamaan kysynnän mukaan. Pääpaino on kuitenkin sellaisissa tuotteissa, jotka kiinnostavat erityisesti kuntoiluporukkaa. Meillä on siis tarkoitus toimia kuntoilijan ikiomana terveystavaratalona. Manninen Superstore ei ole urheilukauppa tai apteekki, vaan jotain siltä väliltä, selventää Manninen.

Superstoren valikoimaan kuuluvat muun muassa seuraavat tuotemerkit: Manninen Nutraceuticals, Vida, Easy Diet, Leader, Supreme Protein, WNT, Mivitotal, Naturdiet, Pharma Nord, Colon Clear, Solgar, Salus, SportLife, Disney, Friggs, Maxim, Olimp, Midsona, Organic Food Bar, FinnMax, Thermal Care, Vulkan ja Ice Power.

Mannisen verkkokaupan tuotevalikoima on sama kuin Superstoren. Verkkokauppaan pääset osoitteesta
www.manninen.info

Manninen Nutraceuticals -tuoteperheen valmistus ja jakelu tulee jatkumaan normaaliin tapaan.

Manninen Superstore
Hajottamotie 11
90620 OULU

Ei kommentteja: