Hae tästä blogista

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Lukijakyssä: MANIA! -valmisteen paakkuuntuminen ja "terästäminen"


Tilasin MANIA!a ja testailtu on muutama kerta. Ihan hyvänmakuista on ja treenikin kulkee. Tuntuu vaan olevan paakkuuntunut purkkiin tosi tiukkaan, mittalusikka ei siihen pure vaan pitää veitsellä hakata aine takaisin hienojakoisemmaksi (kts. kuvat)

Olisin Anssilta halunnut kysellä että meneekö tuotteen hieno koostumus pilalle jos siihen lisää esim. leusiinia tai BCAA-jauhetta? Onko tuotteen sitruliinimalataattipitoisuus optimaalinen ja/tai onko mitään järkeä lisätä sitä vielä omasta purkista vielä muutama gramma? Isot pojat salilla kertoi että sitr.malataatti tehoaa paremmin 5-10g annoksina.. Ja mitä olet mieltä (mineraali)suolan käytöstä loaderissa / palkkarissa?


MANIA! -valmisteen sitrulliinimalaatilla on taipumusta paakuttaa jauhetta. Sama ongelma on nähtävissä kaikissa vastaavissa jenkkituotteissa. Kemialliseen koostumukseen paakkuntuminen ei vaikuta. MANIA! -valmisteeseen voi hyvin lisätä haaraketjuisia aminohappoja. Myös sitrulliinimalaatin määrää voi halutessaan nostaa kaksinkertaiseksi. Mineraalisuolaa voi laittaa palkkariin, jos suorituksen aikana on hikoiltu poikkeuksellisen runsaasti. Muutoin sille ei ole perusteita.

PS. MANIA! -valmisteen etiketissä on hieman epätarkka annosteluohje. 20 gramman annoksen saa tarkasti mitattua, kun ottaa KAKSI TASAISTA mittalusikallista. Kukkurallinen mittalusikka on vain n. 12-14 grammaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

melko näpsäkästi pehmenee nuokin paakut kun puristelee purkin kylkiä pikkasen reilummin,ei minkäänlaisia käytännön ongelmia sen jälkeen lusikoitaessa :D

Euroopan Ylipäällikön Päällikkö

Anonyymi kirjoitti...

Mulla kans hieman paakkkuuntunut toi MANIA -jauhe mut ei se menoa haittaa. Sen verran pehmeitä paakkuja ainakin vielä tällä hetkellä. Ja hyvin toimii tuote!! On tulltu vastaan muuten ihan kivettyneitäkin tuotteita kuten Shock Therapy ja ANabolic Halo

- Harri-

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti PARAS tehonlisääjä mitä olen käyttänyt!