Hae tästä blogista

torstai 14. heinäkuuta 2011

Ice Power -tuotteita myynnissä pikapuolin

 

 

 

 

Liikkujan kylmähoito Ice Power tuotteilla

Kylmähoitoa käytetään paljon akuuttien vammojen ensiapuna. Kylmähoito on myös hyvä lihashuollollinen toimenpide kovan harjoituksen tai kilpailun jälkeen. Sen kudoksia viilentävä vaikutus alentaa tulehdusprosessia ja nopeuttaa vammasta palautumista. Käytettyjä kylmähoitomenetelmiä ovat kylmä vesi, kylmäpakkaukset, kylmäspray, jää, lumi sekä kylmägeeli. 

Liikkujan Ice Power tuotteet

Ice Power geelin vaikutus perustuu geelin sisältämiin mentoliin ja eteerisiin öljyihin, jotka alentavat ihon pintalämpötilaa noin 7 astetta. Tällöin vältetään myös kylmäpakkausten ja jääpussien käytössä esiintyvä paleltumisriski. Ice Power geelin vaikutusta tehostaa kylmää välittävä mentolireseptori, joka kuuluu ihmisen ihon lämmönsäätely reseptoriryhmään. Tämän reseptorin kautta vaikutus kohdistuu myös syväkudoksiin rajoittaen vaurioaluetta. Veren ja kudosnesteiden valuminen kudoksiin vähenee, jolloin turvotuksen syntyminen on vähäisempää.

Ice Power geeli on lääkeaineeton hoitomuoto kivun lievityksen. Se on turvallinen pitkäaikaisessakin käytössä. Ice Power geeli sopii käytettäväksi vammatilanteissa kylmäpussin jälkeen pidentämään kylmävaikutusta, jolloin vammasta parantuminen nopeutuu.

Ice Power geeli toimii erinomaisesti myös palautumisen apuvälineenä rankan fyysisen rasituksen jälkeen, se rentouttaa lihaksia lisäämällä alueen aineenvaihduntaa sekä vähentämällä kipua. Kova rasitus ja vaillinainen palautuminen johtavat usein kudosten tulehduskierteeseen, joka voidaan ennaltaehkäistä kylmägeelin avulla. Mahdollisimman nopeasti fyysisen rasituksen jälkeen aloitettu Ice Power kylmägeelin käyttö auttaa tehokasta palautumista ja ehkäisee vammojen syntyä.

Ice Power Arthro Creme on ainutlaatuinen kylmävoide, joka on tarkoitettu kivuliaille ja oireileville nivelille. Tutun Ice Power kylmävaikutuksen lisäksi tehostavina ainesosina voiteessa on nivelten hyvinvoinnille tärkeitä ainesosia kuten glukosamiini, kondroitiini ja MSM. Ice Power Arthro Creme on nopeasti vaikuttava ja tutkitusti tehokas nivelvoide. Tutkimuksen mukaan Ice Power Arthro creme helpotti merkittävästi lievää ja kohtuullista kipua nivelten alueella sekä helpotti nivelten liikkuvuutta.
Ice Power Arthro Creme
  • Lievittämään kipua ja tulehdusta nivelissä
  • Vähentämään turvotusta nivelten alueella
Kylmävoide oireileville nivelille – tutkittua tehoa* Lue lisää

Ice Power Hot lämpögeeli lämmittää ja rentouttaa lihaksia sekä parantaa verenkiertoa. Tuote soveltuu ääreisverenkierron häiriöihin ja erilaisiin tulehduksettomiin kipu- sekä jännitystiloihin. Loistava apu urheilijoille ja kuntoilijoille lihasten alkulämmittelyn tueksi estämään revähdysten syntymistä.

PS. Lisäämme Ice Power -tuotteet verkkokauppaan tämän päivän aikana. Tuotteet löytyvät tuoteryhmästä Kylmä- ja lämpötuotteet

Ei kommentteja: