Hae tästä blogista

torstai 30. syyskuuta 2010

CitruPure ajetaan tänään varastolle

Soittelin juuri rahtifirmaan ja sanoivat toimittavansa CitruPure -kuorman iltapäivällä. Tämän tarkempaa aikataulua eivät pystyneet sanomaan. Jos lasti on meillä ennen kolmea, saamme valtaosan CitruPure -tilauksista matkalle vielä tänään. Etiketti ei ole vielä valmis, mutta kuluttaja-asiakkaille laitamme purkit matkalle saman tien.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joko noutomyymälän hyllystä saa Pe 1.10 ?

Anssi Manninen kirjoitti...

Kyllä. Just tuli lasti sisään ja samaan aikaan kävi Itellan pakettiauto eli huomenna lähtee CitruPure -paketit postiin.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi maku oli parempaa kuin esim. arginiinin :-). Kannaattaako muuten 'satsin' tekemiseen käyttää muuta nestettä kuin vettä (purkissa kun ei ollut etikettiä)? Ja ihan vaan mielenkiinnosta kysyn että mistä mahtaa tulla lievä sitruunan maku - onko kenties sitrulliinin 'ominaismaku'?

Anssi Manninen kirjoitti...

Toki sekaan voi laittaa vaikka mehua, jos makua haluaa parantaa. Etiketti oli hieman myöhässä, kun meijän etikettiläppäri sippasi eli oli etikettin työstä muutaman päivän telakalla. Nyt se on valmis eli saadaan CitruPurea myös jälleenmyjille toimitettua. Sama koskee ProMax-6 -valmistetta.

Anonyymi kirjoitti...

Tuote tosiaan toimii! Otin tänään ekan satsin (reilu mittalusikallinen, painoa 89 kg) tunti ennen salia ja jaksoi vääntää ihan kunnolla!
Harri