Hae tästä blogista

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

ProMax-6 - TAKUULLA SUPERHERKULLINEN MAKU

Manninen Nutraceuticals Oy:n tuotekehityslabra on taikinoinut kasaan tämän planeetan parhaimman makuisen proteiinijauheen - ainakin minun mielestä. Kyseessä on siis kermakeksinmakuinen ProMax-6. Olen sitä maistanut muutamia kertoja maitoon sekoitettuna ja uskallan luvata sille seuraavanlaisen TAKUUN:

Jos et ole tyytyväinen tuotteen makuun maitoon sekoitettuna, saat rahasi takaisin. Tai laajennetaan vielä takuuehtoja. Jos et ylipäätänsä ole tyytyväinen tuotteeseen, oli syynä sitten maku, suutuntuma, liukenevuus tai vaikka purkin sulkija, saat rahasi takaisin. 100 % ostohinnasta. Voit kotona kaikessa rauhassa maistella tuotetta ja vasta sen jälkeen teet lopullisen ostopäätöksen. Oliko riittävän reilua?!

Tämä lienee täysin ennen kuulumaton takuu tällä alalla. Ravinneyritysten pitäisi seisoa tuotteidensa takana SATAPROSENTTISESTI! Tarkemmat takuuehdot ilmoitetaan tuotteen lanseeraushetkellä.

ProMax-6:n huippulaadukas proteiinisekoitus koostuu kuudesta proteiinin lähteestä: heraproteiinikonsentraatti, misellaarinen kaseiini, kalsiumkaseinaatti, hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti, munanvalkuainen ja glutamiinipeptidit (vehnäproteiini-hydrolysaatista). Muut ainesosat ovat luontainen kermakeksiaromi, sukraloosi (maketusaine), guarkumi (sakeuttamisaine) ja karemelliväri E150c.

ProMax-6 -valmisteeseen lisätty guarkumi antaa pirtelölle miellyttävämmän (tukevamman) suutuntuman ja luontainen kermakeksiaromisekoitus antaa tuotteelle niin täyteläisen maun ettei paremmasta väliä! 100 grammassa jauhetta on proteiinia 83 g, hiilareita 3 g ja rasvaa 3 g. ProMax-6 soveltuu erinomaisesti vähähillihydraattiseksi ateriankorvikkeeksi esim. kevytmaitoon sekoitettuna. Pakkauskoko: 1,8 kg.

Kuten kaikki muutkin Manninen Nutraceuticals Oy:n proteiinijauheet, ProMax-6 valmistetaan cGMP-sertifioifussa lääketehtaassa EU:ssa tuotetuista raaka-aineista.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koska sitä saa. Innolla odotan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, tohtisiko keliaatikko nauttia tätä jauhetta? Muutenkin kiinnostaisi tietää se, että onko vehnäisolaatti enää vehnää?

Anssi Manninen kirjoitti...

Tuotteen pitäisi olla saatavilla ens viikon to tai pe.

Keliakiakysymys onkin sitten kinkkisempi..pitää tarkastaa asia. Vehnää tossa on kyllä glutamiinipeptidien lähteenä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko muka parempaa ku se suklaa whey överdrive2 nen...ei voi olla.jos on ostan...

Anssi Manninen kirjoitti...

On parempaa :P