Hae tästä blogista

tiistai 22. helmikuuta 2011

Banaani-toffee ja suklaa Protein Pudding nyt varastossa


Pistimme matkalle tänään n. 85 % sisällä olleista suklaa Protein Pudding -tilauksista. Huomenna lähtevät loput. Itellan auto käy aina kolmen korvilla täällä ja pudding-lasti ajettiin varastolle vasta puoli kolmelta, joten kaikkia emme ehtineet pakata.

Banaani-toffee Protein Puddingin etiketit ovat vielä painossa. Jälleen kerran painotalo ei pystynyt pitämään lupaamaansa painoaikataulua. Laitamme huomenna kuluttaja-asiakkaille blankkopurkin tuote-esitteen kera. Noutomyymälästä voi toki myös noutaa blankko-purkkeja.

Sen sijaan tukkutoimitukset voivat luonnollisesti alkaa vasta siten, kun etiketit on saatu painosta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelinkin, kun tilaus ei kuulu vaikka tilauksen rekisteröintiviestin sain jo viikko sitten. Siinä annettiin Itellan lähetystunnus yms. Jos taavrat on loppu varastosta niin siitä olisi kiva saada tieto maililla. Tai ainakin voisi verkkokauppaan lisätä sellaisen viestin, että tavara on loppu ja tulee viikolla.... Koska tuotteenne maksetaan etukäteen ja muunlaista maksutapaa ei ole, niin omien rahojen seisottaminen teidän tillillä ei ole mieluista. Jos etumaksua otetaan niin olisi kohtuullista jos tuotteetkin olisi valmiina hyllyssä?
Ensimmäinen tilaus Manniselta ja minulle jäi ainakin heti paskan maku suuhun

Anssi Manninen kirjoitti...

Normaalisti se tuote olisikin otettu pois verkkokaupasta, mutta tässä tapauksessa menekki on ollut niin VALTAVAA että tuotteen loppuminen varastosta noin nopeaa tuli meillekin yllätyksenä. Noutomyymälässä, verkkokaupassa ja tukussa on kaikissa oma varastokirjanpito, joten aina ei ole varastotilanne täysin ajan tasalla. Yleensä se ei ehdi vaikuttaa toimituksiin, mutta tässä tapauksessa myynnit ovat kasvaneet niin hirveän kovaa vauhtia..

Itellan lähetystunnus tulee heti siinä vaiheessa, kun paketille tulostetaan lähetyskortti. Teemme aina näin, jotta ne ovat sitten valmiina odottamassa lähettämössä.