Hae tästä blogista

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Banaani-toffee Protein Pudding tukkumyynnissä 1.3. lähtien


Voit tehdä ennakkotilauksen e-maililla: anssi.manninen@gmail.com tai hannapa@gmail.com

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Banaani-toffee saapui postissa tänään. Ensimmäiset testit maistettu. Hyvää oli. Hieman jauhoinen koostumus tosin, mutta se ei haitannut menoa. Maku oli hyvä vaikka en sitä kuvailisi sanoin banaani-toffee. Oli miten oli niin pistän suklaan ja vaniljankin heti tilaukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Jauhoisuusongelma poistui kun käytti hieman enemmän maitoa ja antoi olla pidempään jääkaapissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin itsekin tätä uutuusmakua hakemassa mannisen noutomyymälästä. Hyvää on! Pääasiassa maistuu banaanille ja sit sellainen pieni toffeen "sivumaku". Ihan yees! :P

Lasse kirjoitti...

Hain perjantaina myymälästä purkillisen tätä herkkua samalla kun ostin 2+1 -tarjouksen. Illalla olikin jo pakko testata kaikkia makuja ja banaani-toffee oli mielestäni parasta. Hyvänä kakkosena vanilja ja suklaakin menetteli. Suklaassa itse suklaan maku olisi saanut olla paljon vahvempi, mutta se varmaan lisäisi hiilihydraattien ja rasvan määrää?

Anssi Manninen kirjoitti...

Suklaa Pudding kaipaisi joukkoon hieman sokeria ja rasvaa, jotta maku olisi täyteläisempi. Nythän se maku on melko lailla tumman suklaan ja maitosuklaan välimuoto, eikä sellainen makea suklaa kuin esim. fazerin sininen

Anonyymi kirjoitti...

Yllättävän hyvää oli tämä uusi pudding eli banaani & toffee! :P

Harri

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin hain 2+1 tarjouksella banaani-toffee ja suklaan makuista puddingia.On ihan ok makuista, suklaa mielestäni parhaimman makuinen ja hiukan perässä tulee banaani-toffee, vaniljan kanssa ei olla vielä päästy sinuiksi :)Kokeilisi sekoittaa tuota suklaan ja banaani-toffeen makuista sekaisin, voisi maistua aika hyvältä.

Anssi Manninen kirjoitti...

Kuten näistäkin kommenteista näemme, yksikään maku ei ole ylitse muiden kun useamman asiakkaan suusta kuullaan mielipiteitä. Kaikkia menee tasaisesti kaupaksi.. :)