Hae tästä blogista

tiistai 8. helmikuuta 2011

Coming soon.. appelsiini Anabolic Overdrive 2


Legendaarinen Anabolic Overdrive 2 -palautusjuomavalmiste on lähiaikoina saatavilla myös appelsiininmakuisena. Maku on hyvin lähellä hiilihapotonta appelsiinilimonadia. Ravintosisältä on sama kuin mustaherukanmakuisella versiolla. Myös pakkauskoko on sama eli 2,5 kg. Kuten kaikki muutkin Manninen Nutraceuticals Oy:n jauhesekoitukset, Anabolic Overdrive 2 valmistetaan Euroopan suurimmassa GMP-sertifioidussa ravinnetehtaassa. Valmistuksessa käytetään ainoastaan Euroopassa tuotettuja raaka-aineita ja jokainen tuotantoerä käy läpi tarkat laboratorioanalyysit. 


Tuoteinfo

Anabolic Overdrive 2 on huipputehokas palautusjuomavalmiste urheilijoille ja kuntoilijoille. Anabolic Overdrive 2:n tieteellisesti kehitetty koostumus 1) nostaa lähes välittömästi veren aminohappo-, insuliini, kasvuhormoni- ja IGF-1-pitoisuuksia maksimoiden harjoittelun jälkeisen lihasanabolian; 2) laskee nopeasti veren kortisolipitoisuutta pysäyttäen harjoittelun jälkeisen katabolian eli lihasproteiinien hajoamisen; ja 3) täyttää nopeasti lihasten ehtyneet glykogeenivarastot. Anabolic Overdrive 2 maistuu todella herkulliselta ja liukenee helposti nesteeseen. Anabolic Overdrive 2 ei sisällä laktoosia, geenimanipuloituja raaka-aineita, aspartaamia, keinotekoisia aromeja tai gluteenia.

Ainesosat: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (HydroISO), glukoosipolymeerit (OsmoPure), glukoosi, kreatiinimonohydraatti (Creapure), fruktoosi, L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-glutamiini, L-tauriini, emulgointiaine (soijalesitiini), sitruunahappo, luontainen appelsiiniaromi, askorbiinihappo, väriaine (beetakaroteeni), makeutusaine (sukraloosi).

Käyttöohje: Nauti 2 mittalusikallista (n. 84 g) veteen sekoitettuna välittömästi harjoittelun jälkeen.

Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g:
Energiaa 382 kcal / 1604 kJ
Proteiinia 38 g*
Hiilihydraatteja 57 g
Rasvaa 0,2 g
C-vitamiinia 250 mg (417 %**)
*josta kreatiinia / varav kreatin 5 g
**% päivän saantisuosituksesta / % av det rekommenderade dagsintaget

Ei kommentteja: