Hae tästä blogista

maanantai 14. helmikuuta 2011

Takaisin ruotuun


Olin viikonloppuna mukana työstämässä oululaista shakkihistoriaa, kun (käytännössä*) varmistimme Oulun Shakkiseuran (OSS) nousun SM-liigaan ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Launtai-iltana olimme muuten Pelle Miljoonan kanssa yhtä aikaa Cumulus-hotellin saunassa.. :-)

Anyway, nyt back in business. Banaani-toffee Protein Pudding on myynnissä noin viikon kuluttua ja appelsiini Anabolic Overdrive 2 ja GrowMax noin kahden viikon kuluttua. Ilmoittelen blogissa kunhan kuormat on ajettu varastolle.

Prof. Antti Mero Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian laitokselta oli yhteyksissä. Hän halusi Manninen Nutraceuticals Oy:n toimittavan beeta-alaniinia (BetaPure) heidän tutkimukseensa, jossa selvitetään beeta-alaniinin ja natriumbikarbonaatin yhteisvaikutuksia uimareilla. Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan tuloksia..

*"Sunnuntain 13.2.2010 JSM-kierroksella OSS (Oulu) voitti Garden 4-0. OSS:llä on nyt 14 pistettä ja pöytäpisteiden suhde on +27. Toisena olevalla SSK:lla on 12 pistettä ja pöytäpisteiden suhde on +15. Jotta OSS menettäisi suoran nousun SM-liigaan, pitäisi OSS:n hävitä 12.3. ottelunsa vähintään pöytäsuhteella -5 JA SSK:n pitäisi voittaa ottelunsa 8-0."

2 kommenttia:

ATE kirjoitti...

Manninen kopioi Ripeltä joka kopioi taas minulta... piirii pienii pyörii.

Anonyymi kirjoitti...

Banaani-toffee lähtee heti tilaukseen :)