Hae tästä blogista

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Fit-lehden toimittaja kehuu vaniljanmakuista Protein Pudding -valmistetta


















Lakto-ovo-vegetaristina olen raejuusto- tai papupurkkia avatessani usein pohtinut löytyisikö jotain muutakin maistuvaa proteiinipitoista aterian lisukkeeksi. Tofusta en ole oppinut pitämään. Saan käsiini kotimaisen uutuustuotteen. Sokeritonta ja laktoositonta proteiinipitoista (82 g/100 g) vaniljavanukasta, ilman keinotekoisia aromeja tai väriaineita. Kuulostaa liian hyvältä.  Aloitan maistelun varauksella, sillä tähän asti kaikki kokeilemani proteiinivalmisteet ovat olleet melkoista pakkorahkaa.  Sekoitan jauhetta ensin valmistajan suosituksen mukaisesti kevytmaitoon (25g / 1dl). Vaniljan tuoksu on lupaava ja se houkuttelee syömään.  Ja kas, vanukashan on yllättävän hyvää.  Sitä voisi kuvailla tuhdiksi naminamiksi. Seuraavana iltana saan idean ja laitan vanukkaan uuniin (225 °) 10 minuutiksi. Tulos on herkullinen pannukakku, joka maistuu eritoten marjojen ja jäätelön kera.  Kotimainen vanukasjauhe on makeutettu sukraloosilla ja sen sisältämä proteiini on peräisin kananmunasta ja maidosta. -- Heli-Maria Wiik

Lähde: Fit 5/2011

Voit tilata tuotetta napsauttamalla tästä.

Ei kommentteja: