Hae tästä blogista

torstai 28. huhtikuuta 2011

Täydennystä noutomyymälän valikoimaanMannisen noutomyymälästä on saatavilla edullisesti nyt myös Mivitotal-tuotteita (Mivitotal Plus, Mivitotal Flex, Mivitotal Premium ja Mivitotal kapselit), WNT-tuotteita (Pumped Tabs, Ripped Caps, NO2 Caps, ZMA Caps ja Super Mass) ja MASS-tuotteita (Omega-3, Tonalin CLA ja Leucine).

Rupeamme vähitellen kasvattamaan noutomyymälän valikoimaa ja 15.8. avaamme täysin uudistetun myymälän. Kommentti-osioon voit postailla ehdotuksia valikoimaan lisättävistä tuotteista. Toiminnan pääpaino tulee jatkossakin olemaan meidän oman tuotemerkin kehityksessä, mutta 1.8. saamme n. 270 neliötä uutta toimitilaa, joten noutomyymälälle jää enemmän tilaa. Jos saamme tilan käyttöön jo aiemmin, pääsemme luonnollisesti avaamaan myös uudistetun myymälän aikaisemmin. Ilmoittelen blogissa..

2 kommenttia:

Tri Kolonen kirjoitti...

Ovatko valikoimaan tulevat tuotteet yhtä laadukkaita ja tieteellisillä tutkimuksilla perusteltuja kuin Manninen tuotteet?

Anssi Manninen kirjoitti...

Otamme valikoimaan vain niitä merkkejä, joiden laatukontrolliin luotamme. Itsehän emme vieraiden merkkien laatua voi kontrolloida. Mitä tieteellisiin perusteisiin tulee, niin otamme pääasiassa niitä tuotteita vierailta merkeiltä, joiden aineosien oletuistä hyödyistä on kunnollistä tieteellistä näyttöä. Osa tuotteista voi olla sellaisia, joiden näyttöpuoli on kyseenalainen, mutta jotka muista syistä ovat suosittuja.