Hae tästä blogista

perjantai 28. elokuuta 2009

Coming soon: Anabolic Overdrive 2

Lähiviikkoina on tulossa myyntiin Manninen Nutraceuticals Oy:n ”ykköpalkkarin” uusi versio, Anabolic Overdrive 2. Tuotteen sisältöä, ennen kaikkea makua, on parannettu. Kuten edeltäjänsä, Anabolic Overdrive 2 sisältää ainoana proteiinilähteenä käytännössä laktoositonta HydroISO -heraproteiini-isolaattia. Tuoteeseen on myös lisätty kaikkia kolmea haaraketjuista aminohappoa (BCAA); leusiini, isoleusiini ja valiini ovat samassa suhteessa kuin ne esiintyvät ihmisen luustolihaksissa. Olen nykyisin melkoisen vakuuttunut siitä, että on parempi ottaa kaikkia kolmea BCAA:ta kuin pelkästään leusiinia. Anabolic Overdrive 2 sisältää myös N-asetyyli-L-glutamiinia (GLNSuper), N-karbamyyliglutamaattia (ArgiSyn) ja kreatiinimonohydraattia (Creapure). Hiilihydraattien lähteinä ovat OsmoPure -glukoosipolymeerit, glukoosi ja fruktoosi. Anabolic Overdrive 2:n proteiini:hiilihydraatti -suhde on noin 1:2. Ensimmäisenä olisi tarkoitus lanseerata appelsiinimakuinen versio.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei muuta kuin äkkiä myyntiin alkaa palkkarit loppua ja muuta kuin tätä en nyt halua ostaa!

Anssi Manninen kirjoitti...

Joudut kyllä odottamaan vielä muutamia viikkoja. Ensin pitää laittaa ulos maustettu HydroISO ja mahdollisesti myös Whey OD.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa Anssi tietotaitosi on omassa luokassaan mitä tulee urheiluravitsemukseen !

Anonyymi kirjoitti...

Morjens,
Laitatko blogiin uutta infoa tästä, joku n. arvio myyntiin saapumisesta yms. ois pop.

Terveisin,
-M-

Jonne kirjoitti...

Onko tämän AO2:sen lanseerausajankohdasta lisätietoa? Pitäisi laittaa pikapuoliin palkkarit tilaukseen ja mielellään kokeilisin tätä! :)

Anssi Manninen kirjoitti...

Tässä menee vielä viikkoja.. useita tuotteita tulossa ennen uuttaa anabolicia.

Jonne kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.