Hae tästä blogista

torstai 30. huhtikuuta 2009

Coming soon.. Urasibol™


Edit 30.4.: Jahas.. ei sitten tullutkaan Urasibol varastolle vielä tänään, vaikka näin rahtifirma oli luvannut. Kuulemma 100-prosenttisella varmuudella heti vapun jälkeen eli maanantaina. Laitetaan sitten saman tien KAIKKI Urasibol-tilaukset matkalle. Pahoittelen viivästystä. Hyvää vappua kaikille! :)

Edit 28.4.: Urasibol vapautui viimein Suomen Tullista ja lasti on Oulussa torstaina (ei ehtinyt enää tämän päivän ajoon kohti P-Suomea). Yleensä lähetykset tulee meille aamulla tai viimeistään aamupäivällä, joten saamme tod.näköisesti kaikki ennakkotilaukset matkalle heti torstaina.

Edit 26.4.: Voit vilkaista analyysitodistuksen napsauttamalla tästä.

Urasibol™ - Non-Androgenic Anabolic Agent

PATENT PENDING

Ravintolisä

50 g

Anabolinen ravintolisä, joka nopeuttaa lihasvoiman ja -massan kasvua. Nopeuttaa myös palautumista kovista harjoituksista sekä vähentää harjoittelun aiheuttamaa lihasarkuutta.

Urasibol sisältää 100-prosenttisen puhdasta 2,4-dihydroksi-6-metyylipyrimidiinia jauheena. Kyseessä on nukleotidianalogi, joka on rakenteeltaan muutoin sama kuin elimistössä luonnostaan esiintyvä urasiili -niminen nukleotidi, mutta sen kuudenteen hiileen on lisätty metyyliryhmä (-CH3). Nukleotidit muodostavat DNA:n ja RNA:n. RNA eroaa DNA:sta rakenteeltaan niin, että deoksiriboosin tilalla polynukleotidiketjussa on riboosi ja tymiinin tilalla emäksenä on urasiili. Urasibolin anabolinen vaikutus perustuu lähinnä RNA:n tehostuneeseen synteesiin. RNA-molekyyleillä on keskeinen tehtävä proteiinisynteesissä (anaboliassa). Proteiinisynteesi alkaa tumassa tietyn proteiinin DNA-koodin vastinkoodin kopioitumisella (transkriptio), jossa muodostuu lähetti-RNA (mRNA). Tämän jälkeen m-RNA siirtyy solulimaan ja liittyy yhteen ribosomin kanssa, jolloin proteiinisynteesi alkaa. mRNA sisältää nyt koodin, joka määrää translaatioksi kutsutussa prosessissa tekeillä olevan proteiinin aminohappojärjestyksen.

Solun proteiinimäärän lisääntyminen eli anabolinen tila voidaan saavuttaa ainakin neljällä tavalla:

1. mRNA:n synteesitahti lisääntyy (transkriptionaalinen kontrolli).

2. Aminohappoketjun synteesitahti lisääntyy ribosomaalisen mRNA:n toimesta (translaationaalinen kontrolli)

3. mRNA:n hajoamistahti vähenee (myös translaationaalista kontrollia)

4. Proteiinimolekyylien hajoamistahti vähenee.

Urasibol vaikuttaa suoraan kohtiin 1, 2 ja 3, mikä johtaa sekä proteiinisynteesiä stimuloivaan (anaboliseen) vaikutukseen että proteiinien hajoamista estävään (antikataboliseen) vaikutukseen. Voimaharjoittelu sinällään vaikuttaa selvästi RNA-aktiivisuuteen (Chasey ym. 1992). Tällä tavoin elimistö valmistautuu mukautumaan kuormitukseen vahvistamalla harjoitettuja lihaksia. Harjoituksen aikaansaamaan "bruttoproteiinisynteesiin" vaikuttavat lukuiset tekijät, kuten prekursoreiden (aminohappojen) saatavuus ja riittävät ATP-tasot (ATP on solujen energiavaluuttaa, jota syntyy energiaravintoaineiden palamisen seurauksena). Toisin sanoen riittävä proteiinin/aminohappojen ja yleensäkin energian saanti on turvattava voimaharjoittelun yhteydessä anabolisten vasteiden maksimoimiseksi. Myös solujen sisäisen nesteen määrä vaikuttaa proteiinimetaboliaan.

Ainesosat: 2,4-dihydroksi-6-metyylipyrimidiini 100 %

Annostus: 500 - 1000 mg vrk:ssa. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Yhdestä pakkauksesta saat 50 - 100 päiväannosta.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Urasibol säilytetään huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Viimeinen käyttöpäivä on merkitty pakkaukseen. Valmistetta ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

Markkinoija/Marknadsförare: Manninen Nutraceuticals Oy, Oulu. "Urasibol" on Manninen Nutraceuticals Oy:n tavaramerkki.

Arvioitu lanseerauspäivä 28.4. Voit tilata ennakkoon verkkokaupasta.

8 kommenttia:

S-252 kirjoitti...

Kiehtovaa. Minkälainen annostus tuolla aineella on ja minkä hintaista, ts mitkä ovat käyttökustannukset?

Anonyymi kirjoitti...

Annostus 500-1000 mg/vrk ja 50 g pakkaukselle tulee hintaa näillä näkymin n. 25 euroa.
AM

S-252 kirjoitti...

No? Joko lähti paketit postiin? :)

Anonyymi kirjoitti...

Torstaina lähtee.

"Urasibol vapautui viimein Suomen Tullista ja lasti on Oulussa torstaina (ei ehtinyt enää tämän päivän ajoon kohti P-Suomea). Yleensä lähetykset tulee meille aamulla tai viimeistään aamupäivällä, joten saamme tod.näköisesti kaikki ennakkotilaukset matkalle heti torstaina."

AM

JHR-Training kirjoitti...

Onko tämä jo tukkukaupassa?

Anonyymi kirjoitti...

Lisään Urasibolin tukkuverkkokauppaan lähipäivinä. Voit tilata heti maililla anssi.manninen@gmail.com

AM

Anonyymi kirjoitti...

Toimiiko kyseinen tuote oikeasti?
Ärsyttääkö vatsaa?

Anonyymi kirjoitti...

Ei ärsytä maha-suolikanavaa.
AM