Hae tästä blogista

keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Verkkotukkukauppa















Edit 1.4.: Verkkotukkukauppa on nyt avattu. Siirry kauppaan klikkaamalla tästä. Järjestelmässä saattaa vielä esiintyä joitain bugeja, mutta niitä korjataan sitä mukaan, kun niitä havaitaan.

Edit 1.4.: Verkkotukkukauppa avautuu ilmeisesti vielä tämän vuorokauden aikana. Viilaamme vielä muutamia yksityiskohtia. Tuotteet ovat verkkotukkukaupassa tukkulaatikoina. Esim. Anabolic Overdrive on nimellä "Anabolic Overdrive tukkulaatikko (4 x 2,73 kg)" ja hinta on ilmoitettu per laatikko. (Tuoteselosteen alussa näkyy myös yksikköhinta, mutta yksittäisiä purkkeja ei ole mahdollista tilata.) Näin ollen verkkotukkukaupassa määrä 1 kpl tarkoittaa ko. tuotteen kohdalla neljää yksikköä/purkkia.

Alla toimitusehdot:

Toimitus- ja maksutavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Itella Oyj:tä (entinen Suomen Posti Oy). Voit valita maksutavaksi 1) postiennakon tai 2) ennakkomaksun:

1. Postiennakolla tilatessasi maksat tilauksesi lähipostiisi noutaessasi lähetystä. Postiennakkomaksu 3,65 euroa lisätään loppusummaan.

2. Ennakkomaksulla tilatessasi saat laskun PDF-tiedostona sähköpostiisi. Lasku lähetetään pääsääntöisesti 24 tunnin sisällä tilauksesta. Tuotteet toimitetaan yleensä heti, kun suoritus näkyy tilillämme. Jos valitset maksutavaksi ennakkomaksun, vähennämme loppusummasta 3 prosenttia. Lisäksi säästät postiennakkomaksun 3,65 euroa. Tilausjärjestelmä ei automaattisesti vähennä loppusummasta edellä mainittua 3 prosentin alennusta. Alennus näkyy PDF-tiedostona lähetettävässä laskussa. Muistathan käyttää laskussa mainittua viitenumeroa. Verkkokaupan tilausjärjestelmä lähettää automaattisen tilausvahvistuksen yhteydessä viitenumeron, mutta sitä EI käytetä laskua maksettaessa. Käytä siis PDF-tiedostona lähetyn laskun viitenumeroa.

Ennakkomaksua käyttäessäsi voit valita ns. Ovelle-paketin. Ovelle-paketti jaetaan suoraan vastaanottajalle pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä klo 14 mennessä. Ovelle-paketista veloitamme lisäkuluja 3,00 euroa, joka lisätään laskun loppusummaan. Jos valitset Ovelle-paketin, kirjoita "Tilaukseen liittyvät lisätiedot ja kommentit" -kohtaan "Ovelle". Huom. Tilausjärjestelmä ei lisää automaattisesti loppusummaan 3,00 euron Ovelle-maksua, vaan se lisätään meidän toimesta lopulliseen laskuun.

Jos olet Manninen Nutraceuticals Oy:n vakioasiakas ja olet hoitanut aiemmat laskusi ajallaan, voit pyytää 14 päivän maksuaikaa kirjoittamalla "Tilaukseen liittyvät lisätiedot ja kommentit" -kohtaan "14 pv netto". Lasku toimitetaan samassa paketissa tuotteiden kanssa. Myös laskutusasiakkaat voivat valita Ovelle-paketin.

Minimitilaus

Minimitilaus on 200 euroa.

Toimituskulut

Toimitamme rahtivapaasti kaikki yli 500 euron tilaukset (poislukien postiennakkomaksu 3,65 euroa). Pienemmissä tilauksissa toimituskulut ovat 10 euroa/lähetys. Ovelle-paketista veloitamme lisäkuluja 3,00 euroa. Tämä koskee myös yli 500 euron tilauksia.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Toimitusaika on n. 2-4 arkipäivää. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.

Tilauksen tila

Verkkokaupan tilausjärjestelmä lähettää automaattisesti sähköpostiisi päivityksiä tilauksesi tilasta.

"Tilausta käsitellään" tarkoittaa, että tilaustasi käsitellään parhaillaan. Jos olet valinnut ennakkomaksun, se tarkoittaa silloin myös sitä, että Sinulle on lähetetty lasku PDF-tiedostona.

"Tilaus toimitettu kuljetettavaksi" tarkoittaa, että tilauksesi on valmiina postitushuoneessa ja lähtee Itella Oyj:n kuljetettavaksi kyseisenä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

"Tilaus peruutettu" tarkoittaa, että tilaustasi ei toimiteta lainkaan. Syynä voi olla esimerkiksi liian pieni loppusumma (minimitilaus on 200 euroa).

Lunastamattomat postiennakkolähetykset

Laskutamme asiakkaalta postituskulut Oulu-määränpää ja määränpää-Oulu, jos postiennakolla tilattua lähetystä ei lunasteta.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava meidän kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on seitsemän päivää. Tavoitat meidät Yhteydenotto -lomakkeen kautta. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kanssamme. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Itella Oyj ei huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot. Mikäli lähetyksesi on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteyttä meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Arvonlisävero

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (ravinteet 17 %; t-paidat, postiennakkomaksu ja Ovelle-maksu 22 %).

Yhteystiedot

Tavoitat meidät Yhteydenotto -lomakkeen kautta. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos Sinulla on kysyttävää toimitusehdoista tai tuotteistamme.


Asiakasrekisteri

Manninen Nutraceuticals Oy (jäljempänä "Manninen") käyttää verkkokaupan henkilötietoja ainostaan tuotteiden toimittamiseen ja laskutukseen liittyviin tarpeisiin. Manninen ei luovuta henkilötietoja ilman rekisteröidyn lupaa muutoin kuin lain velvoittamissa rajoissa. Manninen ei luovuta henkilötietoja muille yrityksille niiden suoramarkkinointitarkoituksia varten. Henkilötietoja voidaan käyttää lain sallimissa rajoissa Mannisen tuotteiden suoramarkkinointiin sekä asiakasviestintään. Manninen käyttää tarkoituksenmukaisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta käyttöä vastaan.


Alkuperäinen teksti:
Manninen Nutraceticals Oy avaa huhtikuun 1. päivä verkkotukkukaupan jälleenmyyjille. Pyydämme jälleenmyyjiämme tekemään kaikki tilaukset verkkotukkukaupan kautta. Ostojen tekeminen vaatii jälleenmyyjän rekisteröitymisen ja meidän hyväksynnän. Jälleenmyyjien kannattaa vierailla verkkotukkukaupassa säännöllisesti hyödyntääkseen tukkutarjoukset. Verkkotukkukaupan formaatti on sama kuin kuluttajaverkkokaupassa, mutta kauppaan voivat kirjautua sisälle vain auktorisoidut jälleenmyyjät. Tukkuverkkokauppaan voivat rekisteröityä mm. kuntosaliyrittäjät, terveyskauppiaat, ravinneverkkokauppiaat ja urheiluseurojen hankintoja tekevät henkilöt.

Luonnollisesti verkkotukkukaupassa myydään vain tukkupakkauksia (Anabolic Overdrive 4 x 2,73 kg, Whey Overdrive 4 x 2,5 kg, BetaPure 1 kg x 6, CMPure 2 kg x 4 jne.). Verkkotukkukaupassa myydään meidän valmistamia (Manninen Nutraceticals) ja maahantuomia (Optimal Results, Ultimate Nutrition) tuotteita. Minimitukkutilaus on 200 euroa. Yli 500 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Pienemmissä erissä postituskulut ovat 10 euroa/lähetys. Ennakkomaksualennus on 3 %. Jos suunnittelet ostavasi poikkeuksellisen suuria eriä, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen; anssi.manninen@gmail.com

Postaan verkkotukkukaupan osoitteen blogiini kuun vaihteessa.

Ei kommentteja: