Hae tästä blogista

lauantai 25. huhtikuuta 2009

LeuPure-varastotyhjennys

Edit 26.4.: Vielä myynnissä oleva LeuPure -tuotantoerä (BN 070502 BBE 07/09) säilyttää alkuperäisen koostumuksensa ainakin vuoden 2011 loppuun, kunhan purkin sisälle ei päästetä kosteutta ja purkki säilytetään suojassa auringonvalolta. Leusiinijauhe ei myöskään paakkuudu käytännössä lainkaan.

Kuten olen jo aiemmin maininnut, LeuPure poistuu valikoimasta puhtaana jauheena. Puhallamme nyt loppuvaraston ulos puoli-ilmaiseksi eli hintaan 9,90/500 g. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Lue toimitusehdot ennen tilausta.

LeuPure 9,90

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millainen päiväys, jos ostais varastoon? Entä mitä sen tilalle tulee?

Anonyymi kirjoitti...

Purkkeihin merkattu päiväys on 07/2009, mutta se on re-testattu ja uusi exp date on 05/2010. Eli käyttöaikaa on runsaasti.

Tilalle tulee varmaan joku maustettu aminohapposekoitus.
AM

Anonyymi kirjoitti...

Mainitsen vielä tähän selvennykseksi, että tämän tyyppiselle tuotteelle ei voi oikein edes ilmoittaa "Parasta ennen" tai "Viimeinen käyttöpäivä" -päiväystä, sillä tuote säilyy tiiviissä purkissa teoriassa ikuisuuden.

Suomen lain mukaan kaikissa elintarvikkeiden pakkauksissa on oltava Parasta ennen -merkintä, joka kertoo, kuinka kauan tuote asianmukaisesti säilytettynä vähintään säilyttää sille tyypilliset ominaisuudet (helposti pilaantuvissa tuotteissa pitää olla merkittynä viimeinen käyttöpäivä). Tuotetta voidaan pitää myynnissä tai käyttää vielä tämän ajankohdan jälkeen.

Ajankohta merkitään:

- päivänä ja kuukautena, jos elintarvikkeen säilyvyys on enintään 3 kuukautta

- kuukautena ja vuotena, jos elintarvikkeen säilyvyys on enemmän kuin 3 kuukautta mutta enintään 18 kuukautta

- vuoden tarkkuudella, jos elintarvikkeen säilyvyys on enemmän kuin 18 kuukautta.

Leusiinin säilyvyys on MINIMISSÄÄN valmistuspäivästä 36 kk. Valmistaja on meille ilmoittanut, että puhdas leusiinijauhe säilyy tiiviissä purkissa väh. 5 vuotta valmistuspäivästä ja ainakin teoriassa ikuisuuden. Vielä myynnissä oleva LeuPure-erää voit käyttää ihan hyvin vielä vuonna 2011.

Anssi M.