Hae tästä blogista

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Tehokas laihdutuslääke löytyi

Kauan kaivattu tehokas laihdutuslääke näyttää vihdoin löytyneen. Sitä saa ilman reseptiä, sivuvaikutuksia ei ole, ja hinta on todella halpa. Satunnaistettu, kontrolloitu potilastutkimus vahvisti, että kaksi lasillista tätä ainetta nautittuna ennen aterioita todella auttaa laihtumaan. Ihmeaine on vesi, tutkimuksen tehnyt ryhmä raportoi American Chemical Societyn kokouksessa.

Tutkijat kertoivat havainneensa aiemmissa kokeissa, että keski-ikäiset ja vanhemmat koehenkilöt söivät aterialla 75-90 kaloria vähemmän, jos he joivat sitä ennen kaksi lasillista vettä. Uudessa tutkimuksessa tätä menetelmää noudattaneet koehenkilöt laihtuivat 12 viikon aikana kaksi kiloa enemmän kuin ne, jotka eivät lisänneet veden juontia.

"Ihmisten pitäisi juoda enemmän vettä ja vähemmän sokeripitoisia, paljon energiaa sisältäviä juomia. Se on yksikertainen tapa helpottaa omaa painonhallintaa", tutkimuksen pääkirjoittaja Brenda Davy sanoi. Tämä on oikeastaan ollut yleisessä tiedossa, mutta tieteellisesti veden nauttimisen merkitystä painon pudotuksessa on tutkittu vähän.

Lähde: tiede.fi

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oikeastihan ihminen voi sekottaa nälän ja janon tunteen. Sen vuoksi aina kun tuntee olonsa nälkäiseksi pitäisi juoda lasi tai kaksi vettä. Jos nälän tunne menee ohi niin kyse olikin vain janosta. Jos ei mene niin sitten pitää syödä.