Hae tästä blogista

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Kirjauutuus: Voimaharjoittelu & kehonmuokkaus
WSOY:ltä tuli tänään ilmainen näytekappale kirjasta Voimaharjoittelu & kehonmuokkaus. Kyseessä on erinomaisella kuvituksella varustettu treeniopas aloittelijoille ja hieman kokeneemmillekin harjoittelijoille. Alla kustantajan kirjakuvaus.

Tämä mittava teos kattaa kaiken oleellisen voimaharjoittelusta: perusteet, liikkuvuus- ja venyttelyharjoitukset, lihasryhmäkohtaiset harjoitukset, harjoitusohjelmat, vammojen ennaltaehkäisyn jne. Monipuolinen kirja antaa myös vahvan perustan tehokkaaseen kehonmuokkaukseen.

– Visuaalinen treeniopas. Kirja erottuu edukseen runsaalla kuvituksellaan ja todella havainnollisella esitystavallaan.

– Opi oikeat suoritustekniikat. Mittava liikepankki käy vaiheittain läpi yli 125 harjoitusta perusteellisen ohjeistuksen ja anatomiakuvien kera.

– Soveltuu hyvin kaikille kuntotasoille. Kuntosalilaitteilla tehtävien liikkeiden lisäksi kirja esittelee myös vapailla painoilla tapahtuvan harjoittelun ja painonnoston suoritustekniikat, ja siksi se sopii hyvin myös urheilijoille.

– Suomenkielisen laitoksen on laatinut kuntosalialan, kehonrakennuksen ja urheiluravitsemuksen asiantuntija Jouni Virtamo.

Useille kielille käännetty menestysteos on tehty yhteistyössä Britannian painonnostoliiton kanssa.

Ei kommentteja: