Hae tästä blogista

lauantai 22. lokakuuta 2011

Shock3d - planeetan järein treeniboosteri!















Jos olet kiinnostunut ainoastaan kevyestä kuntoliikunnasta ja terveysvaikutusten maksimoinnista, voit lopettaa lukemisen tähän paikkaan. Shock3d on tarkoitettu vain ja ainoastaan ei-kilpaileville hardcore-treenaajille. Ei-kilpaileville sen vuoksi, että yksi Shock3d -valmisteen vaikuttavista aineista on vastikään lisätty WADA:n dopingainelistalle. Jos tavoittelet maksimaalista suorituskykyä vaikkapa kuntosalilla tai tatamilla ja sinun ei tarvitse murehtia dopingtesteistä, jatka ihmeessä lukemista. Shock3d on nimittäin tämän planeetan järein treeniboosteri! Ja kun kyseessä on Manninen Nutraceuticals Oy:n tuotekehityslaboratorion "labor of love", tiedät jo valmiiksi, että tuote on tuoreimpaan tutkimustietoon perustuva state-of-the-art formula, joka on valmistettu viimeisintä farmasian teknologiaa hyödyntäen.

Yksi annos (6 kapselia) Shock3d -valmistetta sisältää:

Geraniumuute 100 mg, josta 1,3-dimetyyliamylamiinia 30 mg

Lääkeyhtiö Eli Lilly syntetisoi ja patentoi 1,3-dimetyyliamylamiinin (DMAA) vuonna 1944. Heidän oli tarkoitus lanseerata yhdiste nenän tukkoisuuden hoitoon. Valtaosa tämän lääkeryhmän valmisteista vaikuttaa nenän adrenergisiin reseptoreihin. Sivuvaikutuksina ilmeni kuitenkin voimakasta piristymistä, euforiaa, keskittymiskyvyn parantumista ja itseluottamuksen lisääntymistä. Maksimaaliseen urheilusuoritukseen valmistautuva henkilö tuskin pitäisi näitä sivuvaikutuksia haitallisina, pikemmin päinvastoin. DMAA:ta esiintyy luonnostaan Pelargonium graveolens -kukassa, jonka öljystä valmistettua uutetta kutsutaan yleisesti nimellä geranium. Amerikassa DMAA:ta sisältävät tehonlisääjät (esim. Jack3d) ovat saavuttaneet suuren suosion kovaa harjoittelevien keskuudessa.

Yksi annos Shock3d -valmistetta sisältää 30 mg DMAA:ta, jota voidaan pitää kohtuullisena määränä. Geranamine.org on julkaissut seuraavanlaiset annostusmääritelmät:
Threshold 10 mg
Light 10 – 20 mg
Common 20 – 75 mg
Strong 75 – 150 mg
Heavy 150 – 250 mg

Kofeiini 200 mg

Kofeiinin positiivinen vaikutus sekä mentaaliseen että fyysiseen suorituskykyyn on hyvin dokumentoitu (esim. Doherty & Smith 2004; Doherty & Smith 2005). Kofeiini vähentää lihaskipua kovatehoisen urheilusuorituksen aikana (esim. Gliottoni & Motl 2008). Lisäksi kofeiini vähentää fyysisen kuormituksen aiheuttamaa lihasarkuutta (esim. Maridakis et al. 2007). Kofeiini näyttäisi nostavan myös testosteronitasoja (Beaven et al. 2008). Kofeiini ei järkevinä määrinä vaikuta haitallisesti urheilijoiden nestetasapainoon (Armstrong et al. 2007). Mainittakoon vielä, että kahvilla ei ole samaa vaikutusta fyysiseen suorituskykyyn kuin puhtaalla kofeiinilla (Graham et al. 1998).   

Tauriini 1000 mg

Tauriini mm. tehostaa kofeiinin piristävää vaikutusta. Kofeiinin mentaalista suorituskykyä parantava vaikutus välittyy lähinnä purinergisten reseptoreiden kautta ja tauriini moduloi ko. reseptoreita 

Tyrosiini 2000 mg

Tyrosiini on noradrenaliinin ja adrenaliinin esiaste. Tyrosiinia käytetään mm. Yhdysvaltain armeijassa ylläpitämään sotilaiden mentaalista suorituskykyä. Tyrosiinin vaikutuksia on tutkittu mm. kognitiiviseen suorituskykyyn (esim. Deijen et al. 1999; Neri et al. 1995; Magill et al. 2003). Lue myös Tyrosine, Phenylalanine, and Catecholamine Synthesis and Function in the Brain.

Pakkauskoko: 180 kapselia (30 annosta)

VAROITUS: Tuote ei sovellu dopingtestattaville urheilijoille, sillä WADA on vastikään lisännyt 1,3-dimetyyliamylamiinin kiellettyjen aineiden listalle sen piristävien ominaisuuksien vuoksi. 

Voit tilata tätä tuotetta napsauttamalla tästä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Milloin kyseinen tuote on odotettavissa hyllyille?

Anssi Manninen kirjoitti...

Ei taideta saada varastoon vielä ensi viikolla..

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa loistavalta :)Kuinkahan tyyristä tulee olemaan?

Anssi Manninen kirjoitti...

Annoksen ( 6 kaps.) hinnaksi tulee nähtävästi hieman alle euro.

Anonyymi kirjoitti...

näkyykö tämä mahdollisesti huumetestissä?

Anssi Manninen kirjoitti...

Ei näy.