Hae tästä blogista

torstai 27. lokakuuta 2011

Manninen Nutraceuticals Oy mukana CAGE -tapahtumassa

Manninen Nutraceuticals Oy on mukana CAGE Vol. 17 Northern Storm - ammattilaisvapaaottelutapahtumassa. Osastollamme on jaossa mm. Shoc3d -näytteitä ja alennuskuponkeja Manninen Superstoreen. Tuotemaistatusta on tietysti myös luvassa.  

Ja mikä parasta, voit ostaa tuotteitamme superedulliseen "CAGE-hintaan" paikan päältä! 

Tervetuloa poikkeamaan Mannisen osastolla!

CAGE Vol. 17 Northern Storm on ammattilaisvapaaottelutapahtuma, joka järjestetään 5.11.2011 Ouluhallissa. Tapahtuman keskiössä on otteluhäkki, jota ei olla aikaisemmin Pohjois-Suomessa nähty. CAGE on tunnettu vapaaottelutapahtumia järjestävä organisaatio, jolla on lukuisia menestyksekkäitä tapahtumia Etelä-Suomessa. Organisaation takana toimiva MMA Finland Oy on solminut yhteistyösopimuksen oululaisen 6Friends Oy:n kanssa CAGE-tapahtumien järjestämisestä Pohjois-Suomessa
.
CAGE Vol. 17 Northern Storm -tapahtumassa nähdään useita kovatasoisia kansallisia ja kansainvälisiä otteluita, jotka käydään vapaaotteluhäkissä. Lisäksi illan aikana otellaan CAGE-organisaation titteliottelut kahdessa eri painoluokassa. Tapahtumassa nähdään Pohjois-Suomen menestynein ammattilaisvapaaottelija Heikki Tiilikka ja muita Suomen huippunimiä. Tapahtuma televisioidaan MTV3 MAX-kanavalla. 

Ouluhallin ovet avataan klo 17.00. Ottelut alkavat klo 18.00. Tapahtuman arvioitu loppumisaika on klo 22.00, jonka jälkeen viralliset jatkot pidetään ravintola Amarillossa Oulun ydinkeskustassa (Kirkkokatu 15, 90100 Oulu).

Ei kommentteja: