Hae tästä blogista

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Pharma Omega-3

Edit 9.12.: Pharma Omega-3 pikapuolin taas myynnissä.




















Edit 16.9.: Nyt meni jo 200 000 kapselin rajapyykki rikki.

Edit 16.9.: Jo 100 000 kapselia myyty jättipakkauksina! Tuli pieni laskuvirhe tuossa hinnoittelussa, mutta ehdin jo lähettää nootin postituslistalle, joten eihän sitä enää voinut korottaa. Huom. Jättipakkausten myynti loppuu pikapuolin.

Edit 14.9.: Pharma Omega-3 -valmistetta nyt myynnissä noutomyymälässä myös 110, 180 ja 500 kapselin purkeissa. Hinnat Euroopan parhaat. Käy hakemassa omat pois.

TÄTÄ TEHDASPAKKAUSTA MENEE TÄLLÄ HETKELLÄ SELLAISTA VAUHTIA KAUPAKSI, ETTÄ KOHTA EI OLE LAATIKOITA VIETÄVÄKSI PAKKAAMOON!

Edit 14.9.: Pharma Omega-3 on nyt myynnissä 2000 kapselin jättipakkauksessa, josta kuva ohessa. Tämä on valmistajan tehdaspakkaus. Ko. tuotantoerän parasta ennen -päivämäärä on 12/2011. 2000 kapselia laatikko tututustumistarjouksessa: 54,90!! Tämä on 100-prosenttisella varmuudella Suomen (ellei koko Euroopan) edullisin kalaöljykapseli! Tehdaspakkauksia on myynnissä rajoitettu erä, joten toimi heti. Tilaa napsauttamalla tästä. Huomaa, että verkkokaupan minimitilaus on 90 euroa. Eli tilauksen kokonaissumman (sisältäen kaikki tuotteet) pitää olla vähintään 90 euroa. Tehdaspakkauksia on luonnollisesti myynnissä myös noutomyymälässä. TOISTAN VIELÄ: TEHDASPAKKAUKSIA MYYNNISSÄ RAJOITETTU ERÄ.

Edit 14.9.: Meidän omat kalaöljykapselit (Pharma Omega-3) pitäisi tulla varastolle tänään (bulkkipakkauksissa). Etikettidesign ei ole vielä valmis, saatikka painettu, mutta tarkoitus olisi nakata tuote saman tien myyntiin. Kanta-asiakkaat ovat olleet halukkaita ostamaan taloudellisia jättipakkauksia. No problems. Postaan lisäinfoa myöhemmin tänään. Stay tuned!

Edit 9.9.: Pharma Omega-3 näillä näkymin myynnissä ensi viikolla (ilman virallista etikettiä).

Viimein tulee Manninen Nutraceuticals -tuoteperheeseen oma kalaöljyvalmiste, nimeltään Pharma Omega-3. Yhdessä kapselissa on 1000 mg farmaseuttista kalaöljyä (EPA 180 mg, DHA 120 mg). Muut ainesosat ovat gelatiini (kapseli), glyseroli (kosteudensäilyttäjä), tislattu vesi ja luontainen E-vitamiini soijapavusta (hapettumisenestoaine). Pharma Omega-3 tulee myyntiin syyskuun puolivälissä. Tuote pakataan näillä näkymin 180 kapselin purkkeihin. Kapselit on analysoitu Suomen Tullilaboratoriossa sekä rasvahappojen että epäpuhtauksien osalta. Pharma Omega-3 valmistetaan GMP- ja HACCP- ja EOFS-sertifioidussa lääketehtaassa.

Pharma Omega-3
Farmaseuttinen kalaöljykapseli
180 kapselia/kapslar (243 g)

Ravintolisä/Kosttillskott

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli 2 kertaa vuorokaudessa

Suositeltu vuorokausiannos sisältää:
Tiivistetty kalaöljy/koncentrerad fiskolja 2000 mg
josta/varav
Eikosapentaeenihappo/eikosapentaensyra (EPA) 360 mg
Dokosaheksaeenihappo/dokosahexaensyra (DHA) 240 mg
Luontainen E-vitamiini/naturlig E-vitamin 4 mg (20 %)*
Nettosisällön deviaatio n. 1 %.
*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Sokeriton, laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää [sic]. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huonenlämmössä auringonvalolta suojattuna.

Ainesosat: tiivistetty kalaöljy, gelatiini, tislattu vesi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (luontainen E-vitamiini soijapavusta).

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko hinta jo lyöty lukkoon?

Anssi Manninen kirjoitti...

Ei ole vielä lyöty lukoon, kun pakkauskooosta ei ole vielä varmuutta. Toki voimme pakata vaikka tuhannen kapselin jättipurkkeihin, jos on kysyntää. :) Pitä kuitenkin valita joku "virallinen" pakkauskoko, ilmeisesti 180 kapselia. Noutomyymälässä ainakin tulemme myymään useita kokoja.

Anonyymi kirjoitti...

joo kyllä olisi mielenkiintoa ostaa bulkkina jos vaan hinta on kilpailukykyinen.

Anssi Manninen kirjoitti...

2000 kapselia pitäisi olla yhdessä bulkkipakkauksessa.

Hannu kirjoitti...

Mitä "farmaseuttinen" tässä tapauksessa tarkoittaa?

Anssi Manninen kirjoitti...

Tarkoittaa sitä, että epäpuhtaudet ja rasvahappojen pitoisuudet on kontrolloitu mahdollisimman tarkasti.

Anonyymi kirjoitti...

Perkele. Toivottavasti ei lopu ennen ku ehdin tilaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Miks tuota EPAaa on noin vähän? Joutuu aika monta kapselia ottamaan jos meinaa terapeuttisia annoksia saada kuten 1000mg/vrk.

Anssi Manninen kirjoitti...

Toi EPA-määrä on ihan standardi.

Ilkka kirjoitti...

onhan näitä jopa 650mg EPAa sisältäviä isokokoisia kapseleita. nää anssin kapselit on pienempiä, mutta hinta per EPA-gramma on kyllä halpa, vaikka joutuukin ottamaan useamman kapselin.

Anonyymi kirjoitti...

joko on myynnisssä?

Anssi Manninen kirjoitti...

Ei

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä tuote tekemässä jossain vaiheessa comebackia? Se 2000 nappulan satsi on jo syöty ja röyhtäilty.