Hae tästä blogista

tiistai 1. joulukuuta 2009

Inbody-kysely













Huomenna päätämme Inbody 720 -laitteen hankinnasta. Tämä vekotin kertoo kaiken mahdollisen kehon-koostumuksesta ja edustaa tuotekategoriansa ehdotonta huippua. Varjopuolena on hinta. Laite nimittäin maksaa saman verran kuin uusi henkilöauto. Niinpä laitoin blogin oikeaan yläkulmaan kyselyn potentiaalisista asiakkaista. Kunnon bisnestä tällä laitteella ei voi tehdä, mutta kunhan pääsisi edes suurinpiirtein omilleen. Laitetta tullaan toki käyttämään myös tuotekehityksessä.

4 kommenttia:

Jerik kirjoitti...

Mulla on itsellä Tanita 3000 egen laite BC-420 SMA, olen kokeillut myös In-Bodyä, mutta on paljon sekavampi tuloste.... Toimii hyvin ns. tavallsilla ihmisillä samoissa olosuhteissa, mutta urheilijoilla näyttävät yleensä arvot ihan metsään. Ja jos valitsee athletic profiilin niin silloin näyttää rasvat taas alakanttiin. Hyvä esimerkki oli Christer Sindqvistin sivuilla liittyen Jaakko Metsälehdon opinnäytetyöhön, jossa ko. henkilön rasvat mitattiin inbodyllä 3%...ihopoimu 7-8% Tiedä sitten...?

Anssi Manninen kirjoitti...

Inbody 720 antaa oikein käytettynä yhtä tarkan tulokset kuin DEXA. Kyseisestä Tanita -laitteesta ei voi valitettevasti sanoa samaa.

Anonyymi kirjoitti...

Itse lupaan käydä vähintään 2 kk välein jos hinta on järkevä. En varmasti ala maksamaan mitään 25-35e hintaa minuutin mittauksesta. Olen tähänkin mennessä käynyt aina 10-20 eken tarjous mittauksissa ja niissä käyn jatkossakin jos joku ei puota hintoja inhimilliselle tasolle. Laite on hyvä kunhan mittaus olosuhteet pitää aina samoina.
T. Ilkka ´S

Unknown kirjoitti...

Tänään InBody 720 arvioi vyötärö-lantiosuhteekseni 0.84, oikeasti on 0.63. Ymmärrän että näin ääritapaukset on koneiden vaikea saada oikein, mutta noin iso heitto sai minut skeptiseksi muidenkin tulosten suhteen.