Hae tästä blogista

tiistai 2. helmikuuta 2010

Mass Overdrive (kynäniskan poistoon)



















BEFORE



















AFTER

Edit 2.2.: Maistoin juuri suklaanmakuisen Mass Overdrive -valmisteen lopullista versiota ja täytyy olla tyytyväinen. Maistoin sitä sekä kevytmaitoon että veteen. Maitoon todella täyteläinen maku, mutta veteen..well..hieman vetinen. :-) Veteen sekoitettaessa kannattaa tehdä hieman paksumpaa pirtelöä.

Alla tuotetiedot helmikuussa myyntiin tulevasta Mass Overdrive -valmisteesta. Tämä runsaskalorinen massanlisääjä on tarkoitettu henkilöille, joiden on vaikea saada riittävästi kaloreita tavallisesta ruoasta. Mass Overdrive soveltuu myös runsaskaloriseksi palautus- ja tankkausjuomaksi. Mass Overdrive on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista. Toisin kuin monet halpisgainerit, Mass Overdrive ei sisällä lainkaan soijaproteiinia, maitojauhetta tai lisättyjä sokereita. Tuotteen pääasiallinen proteiininlähde on HydroISO -heraproteiini-isolaatti, mutta siihen on lisätty myös hitaasti imeytyvää misellaarista kaseiinia. Hiilihydraattien lähteenä ovat OsmoPure -glukoosipolymeerit. Mass Overdrive sisältää myös kookosöljystä eristettyjä keskipitkiä rasvahappoja (MCTs) ja Creapure-kreatiinia. MCT:t eivät varastoidu rasvaksi suuriakaan määrinä nautittaessa ja ne täyttävät lihasten sisäiset rasvavarastot nopeasti. Täyteläinen suklaanmaku tyydyttää vaativankin kuluttajan makunystyrät. Vähälaktoosinen. Pakkauskoko: 4 kg

Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g
Proteiinia 24 g (josta kreatiinia 2 g)
Hiilihydraatteja 65 g (josta lisättyjä sokereita 0 g)
Rasvaa 5 g (josta keskipitkiä rasvahappoja n. 4 g)

Ainesosat: glukoosipolymeerit (OsmoPure), entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (HydroISO), misellaarinen kaseiini, vähärasvainen kaakaojauhe, keskipitkät rasvahapot (kookosöljystä), kreatiinimonohydraatti (Creapure), suklaa-aromi, sakeuttamisaine (selluloosakumi), makeutusaine (sukraloosi).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missähän maassa on Pharma C -jauhe valmistettu?

Anssi Manninen kirjoitti...

Saksassa.