Hae tästä blogista

torstai 18. helmikuuta 2010

Coming soon.. banaani ja suklaa HydroISO

















Banaani HydroISO

Ainesosat: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti, emulgointiaine (soijalesitiini), luontainen banaaniaromi, väriaine (E104), makeutusaine (sukraloosi).

Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g:
Proteiinia 90 g
Hiihydraatteja 1 g
Rasvaa 1 g.












Suklaa HydroISO

Ainesosat: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), luontainen suklaa-aromi, makeutusaine (sukraloosi).

Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g:
Proteiinia 87 g
Hiihydraatteja 2 g
Rasvaa 2 g.














Banaani HydroISO tulee myyntiin maaliskuun puolivälissä ja suklaa HydroISO huhtikuun alussa. 

Ei kommentteja: