Hae tästä blogista
torstai 18. helmikuuta 2010
Coming soon.. banaani ja suklaa HydroISO
Banaani HydroISO
Ainesosat: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti, emulgointiaine (soijalesitiini), luontainen banaaniaromi, väriaine (E104), makeutusaine (sukraloosi).
Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g:
Proteiinia 90 g
Hiihydraatteja 1 g
Rasvaa 1 g.
Suklaa HydroISO
Ainesosat: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), luontainen suklaa-aromi, makeutusaine (sukraloosi).
Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g:
Proteiinia 87 g
Hiihydraatteja 2 g
Rasvaa 2 g.
Banaani HydroISO tulee myyntiin maaliskuun puolivälissä ja suklaa HydroISO huhtikuun alussa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti